[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
呢到睇到我眼濕濕
真呀次次約得都冇好結果㗎
籃波撚死全家都贖唔到罪屌你老母
佢唔自己走去引開,啲蝙蝠會飛晒過去另一邊 又或者佢兩個番晒去另一邊 蝙蝠就會番番去主人身邊攻擊nancy佢哋
憑咩一下就認定係eddie殺?根本唔用腦諗野,eddie係有咁大能力,洗驚你班無腦既人搵到佢咩
佢地有可能必要時要殺死啲蝙蝠 起碼都帶多啲武器燒死佢地呀
屌你老母Eddie 係upside down彈結他個段真係有今生冇來世
好有型
Season4咁高質
咁season5仲可以點超越
咁就睇哂season4 好空虛
應該係啦
連佢阿哥都睇得出
Eddie嘅死,會唔會成為Dustin嘅弱點被Vecna利用
類似Max同Billy咁嘅回憶

係架pizza車到喊得好心噏
Will 都冇對過牙Mike mean
明明S2 嘅時候Mike係第一個察覺Will唔妥
又話 if we’re both going crazy then we’ll go crazy together

但係S3 開始就唔知咩事
又鬧 Will “It’s not my fault that you don’t like girls”

喺隔離喊得咁淒涼都唔發覺
點做朋友㗎
個傻9 Mike 成季都戇吓戇吓咁
我都奇怪佢地唔係會燒死啲蝙蝠咩
佢d小動作都基基地
Maxxxx
Mike隨左幫eleven 打氣之外冇咩作為
Noah啲喊戲係真係幾勁
Lucas咪話佢心臟曾經停頓超過一分鐘
其實已經死咗一次
係EL出手先植物咗
咁度門就應該由佢死嗰一秒打開咗
之後救唔救得返已經唔係好關度門事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞