[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
應該要殺左001先醒

今集爸爸講 佢唔止係囉你命,係會吸埋你

真人靚好多
唔係咁簡單架葉師父
要Kate bush唱先得
LUCAS都唔係好好
攬住max果陣都唔傷心 我仲傷心果佢
其實係咪有三個地方 現實一個 ,upside down一個, one祭壇一個。 忘記咗one個祭壇係點構成 因為Nancy 佢地去殺upside down嘅one. 咁eleven打緊嘅one係咪第三地方
成套劇Will先係Gay得最真性情
見佢每個表情望住Mike都係基情四射
係車到同Mike講果段語帶雙關既說話講到喊既戲勁精彩
佢係基佬一啲都唔夾硬
Enzo 係game of thrones 入面個no one
好撚正
Mike同所有角色都有故事線 但完全入唔到局成個木偶哥咁訓撚醒未
Eleven打緊one應該係max既意念世界
轉左禁多場景 係因為max講佢既plan 就係避開黑暗面 諗返開心回憶就黎拖延時間
等Steve佢地殺左upside down 既one
但one就不斷令max諗住佢既黑暗面 埋佢身
咁個祭壇係邊個世界。之前未搞max已經有祭壇個世界係到
岩岩死完eddie兩日 dustin咁得閒轉髮型

仲有電視岩岩先報緊hellfire係cult
佢地仲可以大搖大擺走番入town?
明明兩日前先比成個town追殺

差啲以為max會死

steve變左真男人
仲要唔係同鋪都好似識咁
好似話原本佢哋係一齊
之後兩個演員拍果陣覺得一齊唔係幾夾
所以說服導演將robin拗攣
咪就係Vecna嘅意念世界..
Vecna塊皮有冇三級燒傷索性下季半人半怪物嘅look出場啦 好想睇Jamie嘅樣啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞