[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
MAX已經超越左11成為ST4女神,點敢比佢死
細路組付出都幾大落差
Max擔起最危險嘅誘餌,全程吸引001視線同注意力
同時都係第四道門開啟,小鎮淪陷嘅關鍵
11就理所當然係關鍵角色,雖然好似一直輸緊又俾人打幾次訓覺針
但最尾都要靠佢蠻力輸出打001

男仔果邊就相當可有可無
引蝙蝠怪Eddie搶哂戲都怪唔落Dustin
(唔知係咪細路組11除外第一次俾佢join打怪,
印象中之前呢啲場合都會俾Steve 佢地推走唔俾佢地行到咁前咁)
Lucas嘅戲份分左去打藍球撚
Will同Mike就啦啦隊擔當……搞到佢地好似淨係靠11同把嘴咁

青年組Eddie攞左VIP
Steve 衝最前flag最多反而無咩表現都無咩損傷
Nacy同Robin就一般,雖然係佢地打001本體但都打得唔過癮(最後仲俾佢走甩埋
Will喊夠未啊
好似睇緊日劇咁
嗰集011出走9唔搭8根本冇人鍾意
唔會啦班細嘅都唔聽佢講照開槍
然後輪流壓制都唔做要一齊換彈
隻怪衝埋黎仲左右讓開個阿頭直接俾隻怪咬中果幕笑死我
現成嘅佢行成熟路線,唔適合佢
啱,最後一槍有曬特寫我仲以為係打頭,屌搞咁多野點知打心口
可能真係因為mike啲戲麻麻
will啲戲份都係好少
但will都搶戲佢好多
Tvb 版可以吳唱K做
又好型咁話自己唔會miss
Mike啲演技真係好似仲退化咗
以前pull & bear同nike有crossover T賣
尖沙咀亦見過間精品舖有賣週邊野,鎖匙扣之類
佢係pizza車果幕原本有啲野可以寫
話自己只係普通人 11係superman
跟住will出幅畫: no you're not
即場解決咗個掙扎
唔知係咪睇左三季慣左
除左Hooper 同 El
覺得其他新角仲突出過主角團
Eddie個角色構造好鮮明 佢果種淆底有喜感又有d真實
好符合佢濕濕鳩鳩性格
主角團可能身經百戰 見到d咩都無咩反應

Hooper線真係好好睇 型撚到
睇返Joyce 後生原來好靚
https://youtu.be/G0-Fo20yyFw
呢一段真係好撚正

成套野hooper最撚型
仲要瘦埋
個enzo都幾靚仔
睇完S4個人好空虛,開始搵啲on9嘢睇
https://www.youtube.com/watch?v=AhGLgZZoszk
希望下季可以幫佢洗脫污名
睇住佢死仲要化骨果下直頭心情舒暢
Joyce後生真係好靚佢以前同Johnny Depp真係好襯
第二季尾識得整暈will同諗燒大腦真係勁
第三季除咗boss 太武力系外,Nancy入埋佢嗰組做lead人做最有行動力嗰個,Mike 淨show到對11嘅保護欲兼有Max間中開佢波,都令Mike s3印象分大降
今季對拎返少少leader角色同要鬥智就好返啲,但條線戲份少搞唔掂
希望第五季可以俾返個伴佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞