[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
佢後生真係無死角
呢家都唔覺佢係50歲.....
eddie 果幕 missed opportunity:
拎電結他橫掃蝙蝠
點都好過你用矛逐個篤
英文caption 係咩scream in agony
即時舒暢番d
邊度有得應徵
其實佢死可能反而最無感覺,覺得佢一定唔會死
佢臨尾條感情線又插入得勁突兀
以為eleven 救返佢果時
會順便heal埋佢
真人同戲都係吸毒撚
都係…
本身佢仲要冇曬知覺又盲左
希望s5會冇事
呢個ok
咪認真答佢啦 睇佢講啲嘢都冇腦自己覺得唔滿意嘅就喺度屌 笑死人
成個season 4最鍾意Eddie同max
Eddie明明做左英雄仲要帶住個污名走 好慘
Eddie段結他solo型撚到
感覺下一季Steve同Jonathan會死一個
Steve樹林嗰段話勁大個flag
Jonathan到最後都係冇同Nancy坦白 下季分手味濃
本身有班認真討論嘅人唔知去晒邊 越來越多kam友同埋戇鳩 睇佢哋cm講啲嘢都晒鳩氣
最後係木屋兩個d對話hea 過普通fd
咪搞埋啲小圈子優越感啦 見到你呢啲cm 就憎
今日完左咪多人入黎講囉
真 今季尷尬到唔識講 本身以為佢係想做出唔知點樣面對eleven嗰種心態 但睇埋最尾兩集佢由頭到尾都係戲屎 明明第一季好好戲
講一句多咗kam友就話人有優越感係唔係你衝出嚟認啊 網上世界咁認真做咩 唔好嘥時間憎我個cm啦
編劇其實係咪好憎Steve?
希望mike入返4人小隊後會多d發揮
Jonathan 唔該比多d力,人地steve又威又型依家重要係好人,好心做返個男人,唔係Nancy 就比人溝走
One 係master max 係puppet, 歌揀得好
最尾以為佢會同Nancy講真話 點知又係Hea咗佢就算S5應該分硬手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞