Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
到時雷神會食哂IMAX啲場
28號之後除咗特別場仲有冇imax場?
想二刷imax 但冇曬靚位
韓國調返轉tp2遲左上
留比極拳執法衝10m觀影人數
唔好啦
濕鳩心心手勢
仲要有好多花款

一日一百萬views 個youtuber激讚套野 調轉上反而好啲
呢層就忟水少少
反而7月除咗雷神之外,巨型猛片得超音鼠比較似樣
我覺得一兩個禮拜之後會按需求同口碑上返(有mcl+paramount優勢)
不過場次應該唔多
睇下聽日有冇消息
Biggest 4th wknds of all-time:

$50.3M #Avatar
$44.0M #TopGunMaverick 
$42.4M #StarWars TFA
$40.8M #BlackPanther
$36.7M #Avengers
$32.8M #SpiderManNoWayHome
$30.0M #AvengersEndgame
$29.5M #AvengersInfinityWar
侏羅紀cut 場次一役, 啲片商唔知會唔會留返啲場次, 萬一新片IMAX奶咗都仲有TG
Paramount 唔知忠定奸架都
佢愈早上串流 ,分比湯既錢就愈少
宜家好難打持久戰
d片上上落落得太密
無位比一套戲上超過半年
香港如果唔係有人冇針卡入唔到場, 應該仲收得多.
上映起90日上串流
過多個星期d+ 就有奇異2睇
係迪士尼教識我地唔入戲院都無所謂
仆街呢d串流搞死電影
真係唔明點解要開到口講明幾時上streaming, 俾我都大部份都唔入戲院. 入戲院既意慾低晒.
ENDGAME都做唔到既野
本身tp2直接落streaming唔上戲院添
係湯佬企硬
我諗同好多人翻睇同多人揀imax有關
所以啲人稱Tom cruise為最後一位荷里活巨星
唔係指佢有幾大牌
係指佢永遠唔會做串流平台電影
I make movies for the BIG SCREEN.
由其係個堆影評出到黎原來係一般般既 就更加唔會特登哂錢入場睇
堅ON9, 睇完呢套戲完全對TC 改觀.
Marvel 啲戲冇咩原因要專登睇IMAX, 仲要TG重刷都係揀返IMAX
我女人原本都有帶細路入場睇pixar, 後尾知道唔係好耐就會上streaming 都講:咁快有咁我洗咩幾舊水入場睇?
冇記錯好似向住太陽飛
係嘅話咁可能係搏su57嘅aa missile會因為太陽而導致制導失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞