Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
就係Naval Academy (美國海軍學院)
唔會top gun 啦, 嗰班坐得喺度全部都係graduates 黎
Warlock由頭到尾都好信maverick
Hondo 就太信maverick
Hondo: Not 10.1 not 10.2
Maverick:
岩岩睇左呢篇文,外國有人係iceman同cyclone嘅ribbons揾到bugs

https://taskandpurpose.com/culture/top-gun-maverick-uniforms/
Hondo: I don’t like this face
that's the only one I got
IMAX or D-Box
我識啲鐘意睇戲但堅持唔入戲院睇呢套係佢地自己既損失, 唔係講冇針卡嗰啲.
唔可以話唔信
佢成日會提點同扶持佢
但都撐佢
咩理由,願聞其詳
有啲就係唔鐘意TC, 有啲冇講我都廢9事問, 講過幾次話呢套一定要入場睇.
咁就睇少咗套好戲.
有啲本身冇興趣, 但我講完去睇, 個個都話正冇介紹錯. 我老婆本身都冇興趣, 我就自己一條友去睇, 到之後2刷, 佢就免為其難咁去睇, 睇完都話好正, 而家間中都聽佢哼Anthem
可唔可以唔cos play睇個特別場?
今日二刷都係好撚正
不過呢啲受歡迎嘅戲啲觀眾質素真係差啲 睇兩次都有啲死八婆喺度嘈
好撚正聽到啲音樂個腦出現返啲畫面,好似淨係聽聲知道套戲做到邊
Tc 大把haters 啦 是但揾個marvel post 講tc is the new im 即刻一堆haters 出現

後生個代會覺得tc 靠樣唔識做戲,同埋啲戲無咩深度
事實係佢地好多都無睇過生於七月四同magnolia

仲有批人就因為tc 邪教唔理自己個女 所以唔中意佢又盛
我女朋友同我2刷完都哼
係戲院聽到anthem想流淚
Don’t think, just do
F35
明明腦海 有Maverick承認Iceman先係No.1 既scene

但今日二刷完 發覺無呢幕
見到有人將playing with the boys mix 左落今次段沙灘足球到 又幾正
Darkstar枝操控桿 有LMT logo
really
傻豬黎 有咩可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞