Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
未有得賣但
MCL 已經開左特別場果一頁出黎
佢個字幕西班牙、法、俄乜文都有,但係冇英文咁得意
唔見 有冇link?
應該有人晏啲搵錯位
三刷後,呢幾晚收工晚晚返屋企都要打幾次飛(Flight)機(Sim)先平伏到心情
Ace combat 射撚爆佢啦
我MSFS撚,晚晚狂飛top gun個dlc
睇完TG1
原來咁多致敬位
當然
死黨+ you're my only family +死喺自己揸嘅機
冰佬句time to let go好多意思
鵝哥嘅死, 同雞哥嘅誤會, 自己仲飛唔飛落去, 放唔放手比班後生做....等等等等各樣事, 都係冰佬句time to let go入面, 呢段真係睇到眼濕濕
冰佬做到海軍上將(統領住成個太平洋戰區),果種大將之風,睇事情通透周全,公私兼備,得罪講,做人做事都叻過獨撚好多
最尾you saved my life 嗰度
冰佬打完呢句,牛佬係不停辯解為自己開脫,之後冰佬忍住痛都講野開解返牛佬(佢老婆有講佢而家復發後講野都會痛),呢段真係睇到流眼液

雙拼
計返個時間,冰佬嘅生涯係升得好快,佢可以喺空中同毒撚一同作戰嘅時間應該唔係好多,佢哋各有各忙,應該見面時間好少,男人嘅感情好多時係在心中,而且唔會隨着時間而沖淡(呢樣嘢唔知啲女人明唔明)…..冰人升左仲處處照顧住毒撚,有咁嘅朋友真係夫復何求
佢哋兩個感情係接近靈魂嘅伴侶,大家能力相近識英雄重英雄
Mcl 個買一送一計唔計埋今次個特別場?

可唔可以用HSBC red card
冰佬成個人都成熟好多
牛佬就耐唔耐就闖埋啲低B禍要冰佬執屎
斷估冰佬走左之後,CYCLONE 就係the new iceman 幫手執屎
當年冰佬當佢同牛佬同年紀25歲,一星兩辦即係中尉,35年一路升到海軍上將第7艦隊司令,其實又係正常速度(一般坐呢個位係52-54左右)

歷任太平洋第7艦隊司令官列表:
https://en.wikipedia.org/wiki/Commander,_U.S._Pacific_Fleet
牛佬都明咗句time to let go,都埋街食井水同penny一齊,加埋做埋呢單都夠佢扎上准將退休咬糧,正常cyclone應該唔洗再幫佢執屎,因為條老屎忽終於都肯退休
係平遙直上先至得,n咁多個navy, 得好少數上到海軍上將,所以係要平步青雲,一步都唔停咁升先升到,係好難
咁扎得到上去又真係証明冰佬有咁嘅能力

反而睇返歷任第7艦隊司令官生平,好奇怪真係好多由飛機佬升上去(近幾任全部係飛機佬),我仲以為海軍會升返船佬多添(對上一個船佬係2012,仲要係潛艇)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞