Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
已經賣到頭三行
仲未夠好反應咩
定收到風又封戲院
封戲院的話 marvel 粉會癲先
戲院又fat fat,賣3D眼鏡
Miles Teller真心大隻左型左好多, 冇左以前果陣毒撚味
但好似一直都係得imax 爆
普通場好似無人睇
已經算多
都上左個幾月啦
要睇都睇晒掛
但我見咁勁早幾日先第一次睇全景聲
普通街坊戲院都有半場人唔算好差啦
有咩特別野?
有無人記得嗰幕
鏡頭影住3分鐘
改成2分15秒

Tom cruise 入鏡
Time, is your greatest enemy

第一次睇已經覺得iwc 要揾佢呢幕做廣告
呢套當年又係好鬼正嘅片

啲導彈打天橋,真係好迫真,諗梗點會俾條橋佢炸,同埋條橋真係好長。

當然建築物嗰架機係道具嚟。

以前睇過拍攝花絮,唔記得仲有邊度都係道具。
我覺得最尾佢同penny 嘴前拖手個幕直頭係係鐘錶硬照廣告
無人知 比較實際既一係連埋tg1 出
一係有tc 感謝宣言
音響黎講
IMAX k11 係唔係好過isquare ?
兩間比較過
好似k11 好啲
2個都戴咗手錶?

我提議嗰個係廣告片
然後要再揾你嗰幕做硬照
呢下
好撚傳統嘅美式電影結尾,俊男美女角色kiss ending, 我覺得係好刻意咁拍,去對老式美國電影嘅致敬
rolex oyster perpetual
Orfina Porsche Design Chronograph

其他pilot演員應該大部分都係戴iwc pilot top gun sfti (mark 18 or chrono)
呢下
rolex oyster perpetual (上網睇好似又話係Explorer)
Orfina Porsche Design Chronograph

其他pilot演員應該大部分都係戴iwc pilot top gun sfti (mark 18 or chrono)
依家先7000萬開左咁多imax都上唔到9000?
Paramount 今年係咪靠哂top gun
Penny 呢個造型其實都幾tough
可能關皮褸事
平放星期六25/6 YOHO IMAX
單丁中間位
買完先知有急事做去唔到
有意留tg
條橋原本就係唔用拆緊
佢哋起翻拆咗嘅位再炸爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞