Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
湯佬今日已經到左西班牙參加cineEurope

“I’m going to keep delivering these films for you… You know I’m here for you and I know you’re here for me.” Thank you for your help on Top Gun… not just my movies, all movies. I want everyone to win… I see a bright future for all of us

佢成個人都好sincere
佢話宣傳電影當放假
但佢不停奔走世界各地
咁都計放假佢真係工作狂得幾緊要
事實證明幾有錢既人都可以係黎生

佢拍American made個時講話自己既生日願望係想同大家開8個鐘會 原本個日係放假的
想問套戲bgm 係咪有 it must have been love 既前奏 ,應該係開頭半個鐘同入片尾工作人員個時,但係YouTube sound track又冇呢首歌 係我聽錯?
有冇人知而家播tg2前仲會唔會播埋mission impossible 7條trailer
今日睇isquare就無,其他唔知
戲飛
唔知係咪特典場
都係做自己鍾意嘅嘢啫
特別場仲未有消息
有錢有時間, why not
Ching 聽落有啲年紀
年紀大唔鬥反應記性,係講歷煉gg g持
例如你哋講果個牌, 配樂果d
我4刷都冇睇過
我睇過好幾次
增加機翼面積 提升升力
電影就同女一樣,各有喜好,有人鍾意大波有人鍾意長腿,所以廢事拗一套戲好唔好睇
但第四階段總括嚟講真係回晒塘
條友仔做test pilot時到底收咗飛機廠幾多回佣
的確睇ds2啲錢嚟睇多次top gun好過
唔好話ds2,其實我除endgame外冇入場睇過marvel,但top gun就三刷
韓國就咁加錢就有
睇幾次都係貓王 巴斯同雷神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞