Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
「大」咗咁多
原來係咁
我以為拍戲要型。。所以成日反轉府衝
Tc 離開韓國先
但另外班新仔好似留左係到 ? 佢地係咪上左咩節目

人地印度開場嗰幕都起哄, 香港觀眾靜到
想問吓今日yoho同銀座是咪睇睇吓斷片
但香港票房高過佢地 好似係
同埋點解佢地無字幕既 英文有咁勁咩
印度普遍英文水平都OK
識英文一般講得流利
香港識英文未必一定講得好好
利申唔肯定
講返條片
唔計票房的話, 我覺得睇戲個氣氛咁樣真係好好
至少大家個個都get 到嗰個位exactly refer 返第一集的開頭
激動
日本仔好似仲有個網
topgunmovie.jp
好似勁有心認真
呢個電影官網黎架喎
Tom Cruise's Top Gun Maverick and Dragon Ball Super: SUPER HERO have been fighting a fierce battle at Japanese box office. After the latter made its No.1 debut last weekend, the former returned to the top position in its fourth weekend bringing its total to 5.6 billion yen (44 million USD).

Top Gun日本又上返第一
我麻麻呢啲氣氛
除非個場講明係live 場 好似當年波希米亞咁
係 因為龍珠4d 同Dolby 都未上
正常龍珠要等4d先去睇,我都等緊

同埋最主要 聽講今集龍珠好一般
香港有咩
麻麻地 唔使下下都嘈住哂
呢度連掌聲都吝嗇
唔知喎 不過好多地方都有
就係想講香港好似好少
整完都無人睇架啦
而家有各大 sns
個個都係去sns 睇資料 又update 夠快
官網真係唔知有咩用 真係比你dl wallpaper 咩
掌聲放係結束時拍
人地比錢入黎唔係想聽我拍手
睇戲比咩掌聲d演員導演係現場聽到?
覺得正咪俾
我都幾好奇個啲首影場 啲演員真係係到
啲觀眾反應係咪真係會做多啲
因為湯佬好中意睇觀眾反應
真係好想知佢係日本首影對住宇宙最無反應既觀眾會係點

有得down未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞