Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
唔係skunkworks 隻松鼠黎架咩
日本過60億票房啦
差8.9億就上到百大票房

http://www.kogyotsushin.com/archives/alltime/
呢幕冇睇第一集 個感覺差好遠
第一次睇時有一班人買晒前後幾行, 未開場已經好L嘈, 我心諗都大L鑊, 一開場又食爆谷jap jap聲, 不過可能套戲好睇, 食咗一兩次爆谷後就冇再出聲, 算好彩.
我睇戲好怕俾人影響, 尤其後面有人講野
請問想二刷睇MX4D 邊間戲院好?
如果一般人我都廢事講, 不過啲平時講幾鐘意睇戲, 又講剪接手法又乜又7, 單憑因為係TC既印象就唔睇一套咁多人認同高評價既電影, 就算9數把啦, 講乜9鐘意電影.
Anthem 嗰吓鐘聲, 起雞皮
而家跑步都會聽anthem , 好L正
由呢度去到降落真係頂唔住
眼濕濕
痴撚7線 點解可以咁撚好睇
睇到導演同制作組 擺盡心思,包含咁多元素 仲回應到第一集d尾筆
離場即刻再禁二刷飛 今次再坐前d感受
OK
一開場播danger zone又再打冷震已經知個導演識玩
幾撚驚佢用ladygaga首歌 完全唔岩feel

見到rooster有d唔敢相信點解個演員可以咁似 似到以為goose翻生,樣同把聲接近一樣!

見到iceman 真係知咩叫歲月不饒人...tg1冇佢都唔會成經典,再知道佢係得病發不到聲更是心痛
講自己中意睇戲然後對tc 既印象得商業 其實代表佢睇戲好少
Tc 個filmography 合作過既大牌導演根本多到無現今荷里活明星比得上
呢幕真係厭油多
不過致敬位又係睇到好興奮 蓋過哂d不合理位
有d想講講但可能好中二
briefing 動畫果度以為玩緊ace combat,任務仲要主打飛山岳under 5000ft
Cls個感覺同隻game主題不謀而合,令我玩左咁多年咁多集的AC 感覺返哂黎,呢個元素又再令我打多次冷震
啱啱搵度個韓仔site , maverick 件CWU 36P jacket 開箱
轉咗中文translate

https://dvdprime-com.translate.goog/g2/bbs/board.php?bo_table=figure&wr_id=117207&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=zh-TW&_x_tr_hl=zh-TW
唔合理係好多, 不過好既位更加多, 無視咗啲唔合理既地方
27號3刷imax
一樣
It's time to let go.
見到呢句湯佬情感都出現缺口,本來都唔想講咁多,但見到呢句就不停自責

Great balls of fire美國上返imax,票房係咪又上一波?
本身麻麻地新版anthem,聽多幾次又幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞