新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
一個月一個手袋,咁買法做醫生都無乜錢剩
呢條女都幾大食
樓主太過天真,太過信個男人
醫生唔使點付出時間同心思
已經可以keep住段關係
個男人係搶返嚟嘅
仲要同人分一半
有咩咁光彩?
做護士真係多臭雞
醫生叔叔返博愛都有時間顧兩頭家
何況而家去左天水圍仲得閒
分分鐘第3頭家都有
真係登到而加仲撐緊karson MAK既人唔抵
好撚嘔心
估唔到有下集
上個post去到40頁都無料到
你上一個post唔係咁講㗎喎
轉口風?
條女好似cuson 個前妻caca
又係嗰種樣
佢就係上一個post,用自己邏輯,合理懷疑樓主post嘅先係第三者嘅其中一個
黐撚線
1)我話縫針,真係有心縫針縫差d你吹我漲?做得醫院嘅話應該知呢d嘢不嬲好難入

2)仲有,你睇清楚我話「勾埋隔離d無事嘅肉等個病人傷口好返都function得唔好都好」
我話係function得無一般咁好姐,縫兩針唔覺得會點累死人

3)如果你講得出「你做手術貪好玩累死人」咁你已經ban緊自己「做手術呢啲我玩既話我係罔顧自己利益 」呢點,同埋你都認同會傷害到人,即乎合我所講嘅罔顧他人利益

至於你果d話人感情用事係狡辯,你本身已有對個潛藏傷害有認知(女方感情用事),而你知之而行,咁就已經成立左「妄顧」他人「利益」呢一點

個比喻係相通
所以咪話佢醜事都咁高調笑得出囉
咁撚柒
唔係醫生應該連女都食唔到
屌其實Karson MAK真係好仆街
樓主(朋友)話要分手
佢都好意思隔成日先覆話唔知點覆好
屌佢係重視呢段感情就立即飛去搵佢親身講啦
收皮仲話要咩擁有將來好撚un 耳
Cls
重要貨重金(一個貌似一個channel袋)
好想call爆佢買佢啲袋
有無朋友有KIKI電話
Okok 冷靜
總之依玩下女人喳嘛 巴打做咩姐
妄顧咪妄顧囉 喂你係醒你唔會俾我玩
你就係心甘情願先俾我當玩物咁玩
你咩事?
上個post大家都圍插你係因為你邏輯有問題
本身大家都知樓主大機有料係手但又閃閃縮縮又先俾人話
家陣佢攞到大家要嘅資料出嚟
證據變返充足大家幫返佢有咩問題
你咁有心唔該去睇吓我上個post寫過,話樓主有足夠料嘅話先會幫手spread

你要知道一樣嘢,如果你係正確而大家話樓主唔夠料先係錯,你就唔會睇到呢批新相,換句話說樓主都知呢一點做得唔充足,所以先有呢批相,變相上個post against你嘅人大部分都係正確,樓主亦認同咗大家嘅說法,先至願意提供更充足嘅資料,否則唔會有新相

我記得你上個post寫過嘅嘢,你大部份邏輯好奇怪,觀乎你同各師兄對答,果一刻我已經覺得同你呢d咁嘅人糾纏簡直浪費人生
所以唔會再覆你
你鐘意諗就點諗,話知叉你
寧願慳返啖氣好過

有睇開上個post嘅明眼人都會明
同個無邏輯嘅人辯解係浪費時間
同埋樓主真係多得你唔少,如果樓主現實生活中真識你真係要睇睇路,睇嘢淨識睇表面,仲要成日扯後腳
係咁
你真係好有趣同埋好笑
想知條仔同第三者有無咩反應 有無佢地朋友知
推啦~
應該好想出名
做賤嘢就係要有社會壓力
咁先可以阻嚇到其他賤人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞