新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
算吧啦
你哋咪再人身攻擊啦
冇意思
大家食生花咪算
何鴻燊都有4個老婆啦
點解兩條女咁介意,個醫生有能力養得幾件
呢啲真係無樣睇
睇個樣唔似會做啲咁既野
醫生又點,咁撚樣衰,搞唔撚掂
樣衰都係一樣玩女,咁不如揀個靚仔仲好
呢段嘢寫嚟有咩意義話分咗手但又話對唔住人 道歉認錯但又話唔係逃避認錯醫生你係咪思覺失調
相對可信嘅證據只有﹕
1. 2020年11月16日麥醫生寫比樓主嘅信 (麥醫生嘅正室係2013-2014做Houseman嗰陣識,即係2014年11月16日同樓主過第一次生日,2020年11月16日同樓主過第七次生日,所以樓主應該係正室);我認為可信度有70%;
2. 2021年8月麥醫生寫比樓主嘅信;我認為可信度同樣有70%;
3. 2021年11月28日麥醫生向Kiki求婚嘅cap圖;我認為可信度有80%
4. 2022年1月1日麥醫生同Kiki過除夕嘅相;我認為可信度有90%
5. 其餘證據,如一堆冇日期嘅相、又或訂酒店cap screen等,我暫時唔認為係好可信嘅證據,暫定可信度只有30%, 畢竟看圖作文/PS/張冠李戴太易。

我暫時未見到有好強說服力嘅證據證明麥醫生腳踏兩船/同時同兩個女人求婚呢件事,e.g. 可唔可以係2021年8月樓主同麥醫生分手後,好快就同Kiki一齊然後2021年11月就向Kiki求婚?之後就堆砌上述渣男故事?

嗱,我冇話麥醫生就一定唔係渣男,只係仲未夠證據令我相信佢就係渣男。
個流心丸已經confirm係同黨
基本上唔使理佢講野
男人當女神
難得有理性分析
唔係唔想信 但根本勁多bug
⋯⋯不如話你係kiki同黨?
咁厚面皮嘅人第一次見
你冇改錯名
死臭雞
你留意返
由post 1 開始個個都知你係/覺得你係
唔係我講
咁醜都可以左右逢源
啲女人照揀佢
正印/第三者可能覺得佢有其他可取之處
佢應該去精神科掛個號檢查下先再返急症開工
咪因為佢係醫生
似係男方打嘅
唔係kiki
咪就係得你哋幾個厚面皮唔認衰咋嘛
根本得你地幾個互撐

上一個post,其他人都照正常覆我
唔怪得知啦
明明證據確鑿條仆街一腳踏兩船享齊人之福
仲以為因為今次係男人出軌
仇女連登仔企喺賤男個邊
Who Care?
支持樓主爆多啲
Push
想知
應該cc嘅係樓主 冇blur嘅係karson mak 即係醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞