新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
你會唔會睇得自己太重要啊 你覺得樓主無比新證據無禮貌唔岩睇 你咪睇其他post 人人都有自由選擇覆定唔覆 呢樣野無對與錯
你話人地唔比料無證據都合理 你走去話人無禮貌
佢Chur 撚到爆,我都廢時應個白卡
咁撚樣衰都溝到醫生做到第三者
會嘈交咪就係因為隻流心唔知乜柒柒 據人地所言明明人地睇完證據覺得夠料咪撐樓主 佢死要咬撚住人地上個post懷疑樓主呢點唔放咪嘈交囉
唔知咩事
不過真係好亂
用返你個邏輯 你唔入黎呢個post咪唔會同人嘈囉
唔夠個白卡嘈就發悔氣落樓主到 話人無禮貌
你唔鋸樓主係應該由件事沉底 你仲幫人開post make noise真係痴痴地線
及早就醫啦
咁你咪話人地無比新證據囉 我都唔知話人地無禮貌同唔控制大家嘈交
人地要同你嘈 個原因係你同佢當初觀點唔同 就算你後來立場同佢一樣都好 佢都係搵到位入你架啦
唔通樓主講句 大家聽我講一人少句收聲啦~ 咁就唔會嘈?你無野啊嘛
有人不停係度混洧視聽

第三者係kiki Tso(博愛急症科護士 )
人渣係Karson Mak 麥健恆

一對狗男女
鐘意答咪答唔答咪唔答 樓主又唔係開你問我答奉旨要答你問題咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞