新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
前文提要:
新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚
https://lih.kg/3040471

多謝上一個post各位知情人士相關資訊嘅提供,我並無同黨,只係純粹見到我朋友俾人浪費咗七年青春覺得唔抵,其他人post嘅cap 圖好明顯係平時有人睇個第三者唔順眼cap 低嘅。至於你哋要我post朋友嘅圖我就一定唔會!
更新返各位,我朋友喺發現當日已經同咗個仆街即時分手,並無諗住爭舊垃圾返嚟,唔使大家評論邊個贏邊個輸!
而個仆街第二日已經block晒我朋友嘅contact,delete 埋上個月慶祝生日嘅合照,好彩朋友有留到底。

我朋友的確曾經知第三者嘅存在
本來個賤男想2017年既東京旅行俾驚喜我朋友求婚,結果我朋友見到Kiki send 左一張戴Bra 嘅自拍相俾個賤男,由見到呢張相開始,我朋友先sense到呢個女人既存在。佢哋有分手 ,有冷戰,賤男又跪又喊,連同賤男最親嘅婆婆都有幫口求我朋友原諒。當時,個賤男 解釋:

呢個女人 用自殺黎威脅纏住佢
呢個女人 自已都有男朋友
呢個女人 好主動

然後呢個Kiki 開唔同既fb acc騷擾我朋友,半夜又打電話俾我朋友又唔出聲。而我朋友 由頭到尾根本唔識呢個女人係咩人,
淨係知叫kiki ,喺博愛急症室做,
所以朋友要求個賤男辭職,以後唔做博愛醫院,之後佢就轉咗去做天水圍醫院,
朋友以為呢個風波就此完結。
自此,賤男話要Close social media
仲叫我朋友都唔好post嘢上去,因為好多小人講是非。我朋友從來都係一個好善良嘅女仔,男朋友講咩佢都無懷疑照做,所以呢咁多年就算第三者post d 咩,又無tag個賤男,我朋友同第三者又無common friend ,發現唔到真係唔出奇。

呢七年我朋友每年都收到好多垃圾情信:

成家人疫情前亦都有去旅行

請問你哋覺得一齊七年雙方家長見晒面訂晒酒席係正印,定係偷食同居係正印?

以下有我朋友求婚當日嘅相,唔使量度,相信兩隻戒指一樣咁細!

仲有無限改期嘅酒店email :

push
原來真係狗男女嚟
今次樓主抵幫
樓主朋友加油
早啲move on
You deserve better
支持你朋友
要做出呢個決定都唔容易
然後呢個Kiki 開唔同既fb acc騷擾我朋友,半夜又打電話俾我朋友又唔出聲。

你有cap圖就可以做死個賤婦
咪俾kiki啲打手話你老屈
嘩今次猛料好多

呀醫生其實諗住重婚定點

點解可以2面都求婚,仲要1邊book晒酒席,連裙掛都試埋
咁熱鬧
我都想睇下點樣結兩次婚
Wooo…想個個小三點係fb唔同acc煩住樓主朋友 不過你朋友隻介指好似大小三小小,不過啲花老到就謝皮
小三 第三者
支持樓主

#麥健恆 Karson Mak
#左右逢源,同時向兩條女求婚
# KiKi Tso 博愛急症科護士
#2015 HKU nursing
#搶人未婚夫
都幾勁
出軌出到向兩個人求婚
佢係咪用同一招對呀kiki叫佢del晒ig d相
又準備食第三個護士仔?

樓主(朋友)好撚慘,7年入面有好大部份時間都比人呃住
而家應該都3字頭浪費晒d青春
你係咪就係事主
你個自己 打咗做 自已
同幅圖一樣
磨擦力

不過係咪都冇咩分別啦
啲料全部都係事主放出嚟嘅
係咪事主都好
如果照樓主既內容,條仔同曹Kiki都好賤
叫親kiki都係賤女人
條仔又幾好戲同幾多花機 偷食偷到兩邊都求婚
一個美國結,一個香港結咪得
睇唔透個男人想點
有冇過來人解釋下
條仆街求兩次婚 係咪諗住到時飛起你朋友換左個新娘
究竟求兩次婚係咩心態
仲話酒席11月27 但11/28同kiki求婚
cls
上一個post啲人以為我係同黨
好彩樓主你放多啲料出嚟!
賤男同第三者真係等天收~

自以為邏輯性好強+人身攻擊嘅人
留意番呢個post,唔該~
個第三者話自己豬腦、智障
但又識自拍著bra相比醫生咁主動
佢好有手段就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞