新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
依家無興趣理佢地邊個好
我淨係知樓豬班friend令我覺得佢自己都唔係善男信女
係呀
咁又點 佢地兩個係賤人唔代表樓豬都係好人
呢個簡單logic
上面講咗
因為上個post帶唔到佢地想要嘅風向
唯有唔出聲等到最後先推爆佢 再開新post 重新帶風向
你屌埋我個份
排牙咁撚樣
如某人在香港結婚,並在中國內地或海外再婚,而再婚時他/她仍未離婚(例如當時仍未辦妥相關手續),根據香港法例 第212章《侵害人身罪條例》 第45條 ,他/她亦觸犯重婚罪。

就算去第二度結婚都係犯法
我係一個壞咗嘅人
你地唔好嘥口水覆新人類啦 集中推爆兩個狗男女
睇條女個柒樣
估唔到咁心機同拜金
你要諗下,真正嘅靚女唔一定要揀醫生,都大把有錢男人選擇
賤男又唔係靚仔,對靚女嚟講又唔算真係好吸引
賤男肯定無咁多,試都未考完
拜金就未必 不過真係好惡
[member]sorry有私怨[sosad][sosad][sosad]
畀老公個精神病出軌ex騷擾咗好撚耐
癲撚到係我屋企捕我[sosad][sosad][/member]
會唔會係Kiki 一開始知人有女朋友都做第三者嗰陣,以為已經逼到樓主分咗手,點知呀麥醫生原來呃晒兩邊,繼續一拖二。

後尾到樓主第一次發現第三者時,Kiki驚覺麥醫生又呃9佢,就出盡全力同樓主死過。後尾醫生就呃9樓主唔好post相玩social media,想調轉頭收埋樓主,另一方面呃9Kiki自己已經飛咗樓主,等Kiki以為自己成功坐正。

直到最後一次爆大穫,大家先發現醫生原來從來無講過真話。Kiki賺咗幾十個Chanel,樓主就傻99無咗七年青春。

麥醫生開估未啫
醫生講到自己咁委屈
快啲還拖啦
麥醫生都幾識玩,出晒事就自己縮埋一二邊,等兩條女自己互相撕殺,邊個打贏就娶邊個!
我估應該仲有第三條女
連登仔細路哥脾氣,嬲9樓主引完人地又走咗去,激下樓主上水啫話知你麥老母定正印,開完post深潛真係罪大惡極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞