新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
個7頭擺明想2邊都要
就算八婆kiki走
佢都好有信心樓主唔會走
就算樓主走
咁就啱晒
反正佢而家鍾意kiki多啲
賤男嘅玩法
推一推
唔明點解咁樣衰都做到第三者,
夠姣定夠淫?真心好樣衰喎…
哩啲道德咁有問題既人,簡直映衰醫護界。
樓主朋友加油呀,唔好再為哩啲渣男而難過。
佢地遲早有報應
因為男人用條J諗野,有餐食點解唔食先
女人點會明
你又啱,咁睇黎佢要熄燈先食得,
咁樣衰,睇到都唔開胃,
一陣嚇到一世都扯唔到就慘

呢對狗男女,抵死
有無話樓主開完Po唔講野,可能樓主Po上黎唔係取暖求安慰,只係想俾人知佢俾呢對狗男女搞到好傷,所以想公開佢地
有人話樓主開完Po唔講野,可能樓主Po上黎唔係取暖求安慰,只係想俾人知佢俾呢對狗男女搞到好傷,所以想公開佢地
Push
羅志祥起碼靚仔過阿麥醫生吖大佬
要粒住個chanel喺頭先得
如果兩個都去無重婚罪嘅地方結婚呢
show lo都係出軌,但起碼未求婚女友。

show lo佢係靚仔好多,又大隻米8,豬仔威威差幾皮啦
你的朋友就是你!

不過講真,你朋友贏晒,依啲咁嘅男人真係結得成都喊三聲,好佩服你朋友分得咁乾脆俐落,又唔會要生要死祝佢搵到個更好啦。
唔會啦,你都識講,
醫生都係有餐食唔通唔食咩?
所以咪2邊都求婚,唔捨得正印囉
男人多啲選擇有乜問題﹖
你見工唔會同事見兩份﹖
不過言歸正傳,我好想知2邊求婚點做到,
好熱鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞