新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
原因只有一個
Hi kiki 想知你個婚仲結唔結
我覺得佢似真痴線佬多啲,比着我係Kiki真係7到縮返入老母個西,希望大家唔好推Post
通常呢種樣既女都會純啲
果然人不可以貌相
啲膚色似炒曬LR咁又黃又暗黑
呢種樣但又爬到上位 一定唔簡單
機心一定好重
未見過身邊有人日日話自己蠢同智障
冇啦 頂盡推到第7第8個post就完場

港隊大學生 放簡佬 放手簡上人個頭度又冇事
工程判頭 會員 俾人妻追撚含Ed 背妻偷食上黎扮浪子回頭又冇事
中環投行精英 Frederick Wong 黃自力 登峰南峰25樓A室背妻偷食又冇事

憑咩依位會有事
樓主係度同人圍爐爆料係冇咩用 或者咁講未夠用
扔上去姜濤FC搵班師奶幫手分分鐘仲有力啦
人地買地買樓包車幫姜B慶生 影響力勁好撚多
依度賺到幾個thread 1001個reply + 幾千正評就完架啦
好撚樣衰
佢勁嬲嬲豬
個kiki係咪91-93年?好似重讀個時見過佢
真啲證據都出曬黎
樓主出唔出現
醫生同kiki就係賤啦
抵比人屌啦
Spin走個風向去樓主度做乜9
無論點都係kiki係醫生有女朋友既時候同醫生一齊
一隻手拍唔響
兩個都係pk
樓主已經慢慢進入move on stage
冇需然再留戀啲垃圾
賤人等我地去屌啦
分左手,係元配定第三者先
仇女點解唔仇啲出軌勾人男朋友屈人送到一屋chanel既拜金曬命女人 好奇怪
可唔可以講多啲kiki平時點得罪人多
講得好 po喺連登都係過幾日就玩完無意思
吸毒咁
佢好似都係重讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞