新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
樓豬係好女仔
佢值得更好
第三者臭雞同醫生天生一對
你又知無食靚仔醫生?
留得住嘅得呢條樣衰嘅姐
鬼叫佢jer痕玩到一穫粥咁咩,肯定兩邊都洗濕晒個頭,兩邊講分手都唔係爆你大穫就要生要死咁啦,所以咪拖拖下到依家囉 兩條女話要結婚咪是撚但求囉,求咗之後就拖得幾耐得幾耐,再算
Mee埋眼扑野個陣諗住啲Chanel 唔係搞唔掂
酒席拖到2046
一早就知佢癲佬嚟block咗佢
你地唔好晒時間同佢勞氣
Attention whore
哇表示羨慕
原來做第三者咁爽
唔知正印去過未呢
講真
見到張相
我尋日食啲嘢都想嘔返晒出嚟
2019-2020,2020-2021,咪兩年囉
唔係話個樓主都係醫生嘅咩
20尾計埋allowance最多12萬幾 點樣一個月買一個celine手袋
人地話要準備考專科試
未夠7年都考唔到啦咁一定唔係20尾
Kiki姐2015畢業都做左7年RN 成30-31歲人
個醫生點只20尾
其實如果真係鐘意d袋係唔會攞去賣
加上係自己鍾意既人送
咁應該係考緊exit exam 點樣又返急症室又讀書考試 又同一時間花費大量時間係兩條女身上
定係每月固定畀錢佢買手袋咋
樓主值得更好 加油!

個Kiki 開心得幾耐
今日醫生可以咁對樓主
他日都可以咁對佢
係醫院做野
咁多後生靚女護士
你防得幾多

送首歌俾Kiki 聽:
當初喜歡你 其時你有別人
完全都因為我 才完結過去拋低了她
下個她 不過接替我當天那位置
情外情 轉了對象 別要太驚訝
佢係nursing school出身然後去hku讀返個degree個啲人黎架
唔覺得係,自己送埋黎唔通唔食?
隔咗兩年都唔可以同其他人結婚係咩玩法
雖然條kiki都八婆格,但樓主係咪痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞