新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
但係我都唔明你要咁憎樓主 又唔憎kiki
有冇懶人包
睇咗咁耐都唔知發生咩事邊個係原配
偷食就係偷食有d人係度混洧視聽執着某啲嘢
又話樓主低質,咁搶人條仔做人第三者應該咁

偷食死全家!!!
死臭雞Kiki
睇完3年A班後決定保持兩秒距離 現階段可以攻擊嘅只有賤男only
咁kiki呢?同麥醫生呢?
唔係問你做咩唔幫手屌 問你點睇佢兩個
屌 睇見樓主求婚得粒鑽石仔可想而知平時條柒頭對佢有幾大方啦,講真60萬Chanel袋都補唔返樓主23-30呢7年黃金時間
睇哂你大部分cm
其實Kiki好明顯係一個賤人 所以咪多佢既同事上黎爆料
我單係睇ig story已經有佢前同事cap呢個post話曾經比佢逼害過
有時候人地上黎爆料唔一定係樓主同黨 可能人地醫院同事都想做鳩佢
先唔理誰對誰錯,對比樓主同kiki, 身型上Karson只係做左個正常男人嘅决擇
基本尊重禮貌
上連登上到short撚咗
話人地開post無留言比新證據都算 話埋人地唔做管理員阻止人地嘈交
其他人就唔洗既
不過如果樓主想人撐佢,幫佢唱衰個醫生咁我諗要囉
本身想share比身邊人睇賤男事蹟既我,而家就決定不了
點解咁耐都未有kiki相睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞