新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
係啊 但我覺得你屌人無禮貌同唔管人嘈交呢點好on9 笑鳩你唔洗擇日
唔放過 咁你應該幫個流心乜柒柒開埋post啊
所以咪係囉 呢件事根本就唔係樓主出黎講句大家唔好嘈就可以了結既事 都唔明你話人唔管人嘈交呢點做乜
其他人好明顯係順手做鳩佢啦
但你睇下我覆緊嗰條友上個post講咩先啦
果陣無證據都無 佢已經一口咬定落埋結論
所以先咁多位巴打話佢on99
我睇完佢d cm都覺得佢講野鳩鳩地
我睇左你開過咩post原來係cctoy 真係得罪哂我都係唔同你嘈
一個負皮
Hi Kiki
只要由post 1 開始睇就會明點解咁多巴打屌鳩個流心丸
加上樓主次次開完post就唔再出聲 根本無乜值得討論
上面有其他人抽水爆料 係幾爆嘅 (仲要有啲都唔update 仲講緊佢做博愛就知old news) 係證明事主平時得罪人多囉 但同樓主件事完全無關係
職場賤人大把啦 佢仆唔仆街關人撚事咩 我淨係想知3個事主單嘢事實係點
識佢老鼠咩 無啦啦點睇佢facebook?
你講啦 佢住咩酒店咁巴閉幾晚要幾萬蚊
我都想見識下
冇人post樓主既相?樓主咁好人冇得罪人?
五星級酒店staycation都係3千幾蚊晚姐
開個post唔覆你就唔尊重人
唔鐘意咪負皮 上一頁囉
當自己邊撚個
唔鍾意仲點解會求婚
條友白鳩痴
第一次見準醫生太(?第三者)咁醜樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞