新界西急症室醫生一腳踏兩船 同兩個女人求婚(2)

1001 回覆
390 Like 39 Dislike
主語謂語都唔知係乜話晒都讀過下書吖,打乜7
臭雞kiki係咪冇做HA等男人養?
醫院email 搵佢唔到
又黑又醜又乾同禿頭貌醜醫生都幾襯
恭喜樓主朋友脫苦海
依家起中大醫院門診做緊
推到上東張西望搵吳幸美訪問下時間管理大師麥醫生及其良母
個樣
果然做醫生比較好
睇嚟中大醫院門診啲醫生另一半要好好睇實個老公
搵麥醫生老母訪問下有咩睇法好似嗰陣訪問馬明老母咁
麥醫生,你話比我知你平時點管理時間同諗住點娶兩個老婆,我就唔再推post
個醫生咁嘅樣 唔貪錢唔通真愛咩
少癲
樓主 冇多啲爆啲嘅證據同timeline好難幫你推
咁佢係咪一個月去幾晚rosewood先
唔係隔兩年求婚唔得
而家醫生疑似同樓主朋友搞緊婚禮期間
又向另一個求婚咋嘛
所以咪有問題
咪係
變左佢啲仇家順手爆佢大獲
樓主單野完全無進展
呢樣真
2019同2021喎⋯⋯應該係3年⋯⋯
你估醫生唔係當自己叫雞咩…….個醫生都唔係專一啦,唔同佢講錢嗰個先係豬閪呀!

你睇樓主幾on9,醫生叫唔玩social media就唔玩,仲要同個男朋友用line,擺明驚Kiki check啦,仲同人買樓,搞到自己先係比人收埋嗰個仲蝕撚晒章。同個二奶可以同埋居,恐怕醫生都係覺得同樓主一齊生活有保障,兩個醫生可以夾錢買大屋,招呼樓主當應酬老母咁上下,風流快活都係搵返個二奶咁on9都有,真係唔呃你呃邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞