[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (94)隻驚無人玩

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Call 2 friends
一開波要睇有無朋友一齊打
其實我可以
反正我 1lv 人仔,最多我買把廢武
唔洗一開波都OK既 我初初開始有個90幾LV同200LV既frd一齊打
我用無限召喚藥大法 call佢地幫我打
咁又好似太唔好玩
我淨係試過一次叫 fd 比把野我
順手打埋卡利亞城塞,佢拎屍山一陣就完場

始終唔似 mom hunt 太少血,有一個人拎神級武器好快完
佢地條紅藍綠bar會按我比例縮短架
同埋3個人打個boss會難打啲 (即係比起一個人打扣boss血會扣少啲
我家下打完一週目都幫其他低lv玩 有返啲挑戰性 又唔洗打過啲裝 仲有錢賺
紅藍綠 bar 無所謂啦
武器級數影響大 d
都係既 btw屍山真心屈
但一下都唔可以中
比上次90lv個frd條bar你睇 我果時12lv
佢血仲少過我 笑到我傻 因為我果時唔知 仲係咁鬧佢廢柴
無諗過扣咁多
望落仲短過 lv1
未成功幫過人打
想試
卡左龍王成個鐘,p2應該要點打?用緊老婆劍同冰魔法,隻野成日閃黎閃去煩撚到
龍王一律用中笛
你會發現新世界
100LV召你1LV係咪會BUFF你
無機會試,應該無人高 lv 召低 lv
依家執緊十字剃刀同連弩
仲睇下有咩低 level 禱告同埋記憶石
想幫手打
我都有諗過如果LV差距太大會唔會扣到仲少過場主12召90已經咁樣,如果1召700會點呢
佢一入p2就開始跑去場邊之後佢每次消失你都跑去場邊好快佢就冇幾多位閃同大絕會打你唔到任你輸出
我仲玩緊,係清道夫式慢慢玩
岩岩打到摩恩城
打完巨人無燒樹
應該係本身佢血量都唔多一nerf咗會更少血
唔記得係唔係幫你1lv過火山神皮果陣我233lv都無扣到咁少
以佢咁少血一定捱唔到任何一下攻擊
屌,用十字剃刀打唔贏隻獅子
用輝石螺旋啦
唔係我,我毒撚,我既朋友得骨灰
女武神招神經刀真係勁難反
放棄盾反了
呢隻野打佢會打到好燥有時
打唔到佢硬直,你一貪刀就會被秒
諗住想試新武器同狩獵巨人
成日打唔中

我諗住玩盾刺流,但唔夠力拎大盾
琴晚諗住用古龍雷擊試刀,點之幾吓就秒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞