[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (94)隻驚無人玩

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
如果你本身就唔打算畀水蛇女飲,其實冇所謂。你而家條線得返一個結局,就係殺死拉卡德,然後再同佢講嘢,佢就會同你道別去遠行,反正本來呢個先係good ending。無論邊個結局你都會攞到佢果個完全冇用嘅護符
打完boss之後去火山官邸講完野會出現喺佢原本坐緊嗰個位上面
咩技黎 咁勁
"Deflection feature in ERR mod"
隻狼mod黎
11. 毒殺要隱形,隱形點拎
唔駛隱形。用氣流上去最角落,不引起星獸注意,然後慢慢潛行到身後即可。

其實用毒殺的方法,好多野外boss 都搞得惦。只要消到仇恨值脫戰即可。如小黃金樹腐敗樹靈之類。。
一上到去就比佢發現
同埋我開左局好耐,無點智力,係咪要重新配點
1. 唔好爬樓梯,要用氣流跳上去,靠右跳,落腳點遠離即可,好簡單。

2. 洗點要打完月之女王。打完女王都唔算開局了。

其實唔玩智力,一樣有大把build 可通關,大把build 可輕鬆打敗女武神。最容易的係大盾刺擊流。(指紋盾,十字槍神秘質變,切腹出血。)

其實如果唔壓等級,elden ring 算好易玩。太多多勢技能了。
依加刷錢最快應該係蒙格溫王朝外星人?

唔知點解用緊暗月大劍打人好低攻想刷一刷升返啲智力先
一周目用狩獵神大劍爆左機 新手打得都幾辛苦
二周目轉左用屍山好似換左隻game 咁 輕鬆推到爆機 爽幾倍
拎左把星獸,要刷錢推返智力先用到
我主智少體力所以骨灰用開黑刀姐少用仿生哥
尋晚打大蛇拉卡德卡左一陣
諗起叫埋仿生哥一齊拎蛇矛打應該行得通
果然一野就KO
月隱好用過暗月我覺得
畢邦難打好多
法環可能算最易入手既魂系game
bloodborne係地圖難行

唔知行去邊
roll iframe低 要靠走位
同埋ps4打都幾lag下
好用好多,暗月唯一優點得距離
逃課方法少好多
最撚尻係爆靭都輸婆劍要跳斬儲力月隱戰技已經一樣咁勁仲要快啲

唔知有冇人cos let me solo her去漫節
好想被佢用把刀拮起成個人
暗月大劍斬3,4刀就有凍傷,整體攻擊力都高d

不過因為大劍關係難用d

隔離Post
真係有
好撚癲
真係唔著鞋
身材唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞