[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (94)隻驚無人玩

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
唔好傳送, 睇完指示之後要跑過去
你講d怪定武器?
傳左係咪就玩撚完
之後試左好多次睇提示再跑去都冇
啱啱先發現到原來可以call佢一call即刻易左好多一take過哂p1p2
你先打左崖上面果隻
然後坐賜褔消磨時間到中午 坐完去門口睇提示書(塔門口叫你搵3隻野)
睇完就會見到飛天龜同另外果隻
晚上佢哋係唔會出黎 傳送都會洗左
一個稱職既寵物訓練員係會出哂所有寵
升到你會唔浪費魔水,即係40以上,一直都係葛孚雷正野來,勁既招數多數都要儲
新手一問~
想問下 打完惡兆妖鬼應該去邊,我打惡兆之前個火仲有光指住隻boss, 但係隻boss 留低個火冇光講去邊。
我繼續向前行,係個城入面鳩行,開多兩個火,都仲係冇光指路,唔知有冇推進到故事
想問下係咪做漏d咩所以冇左指引,定係之後都唔會再有?
啲光唔使理佢,根本老點你喺個城入面一路推進,最終就會見到boss Godrick
又或者你唔急住打boss可以出返城去其他地方探索下先
個火只係指住個城,叫你探索成個城搵王姐
去咗南邊個半島玩未?
咁唯有繼續行,好驚行一大輪先知行錯,已經冇乜時間玩
未呀 今晚收工去行下先,果到有裝執?
新手區,打惡兆前已經可以去玩
啲怪
不過居合r1都怪怪地
唔知係我問題定點 得刀尖有傷害判定
之後殺左另外嗰面嗰隻就解左
最尾都係見唔係隻飛天龜
thanks 巴打
Elden ring 啲內容豐富到玩左70幾粒鐘都係打到大半
好多時都係死完又死
啲時間先用多咗

不過地圖真係好大
玩到唔想停
咁係咪一直升lv 就得
唔洗特登壓lv
係,一直都唔洗壓等,真係覺得自己太勁咪升力但用魔法,或升智但用純物理囉
我認我廢
用等級壓制

仲未慣用老婆劍清怪
打曬所有boss 我應該用150個鐘 我數過有獎盃嘅boss 好似有32隻 仲未計無獎盃個d
28x爆一周目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞