劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
啱啱聽完香港冇格仔,被劉細良條仆街即場踢走,曹總講明感到唔開心
劉細良又講自己威水史,做電台同陶傑做光明頂,介紹鮑Sir入商台,曹總自嘲話聽到自己好渺小

曹總真係好脾氣同阿龍都好有修養
依家台長梁錦祥日日開咪咪又係冇事,係冇旗幟鮮明話自己黃啫.
陶伯自己個台冇講政治嘢咩?!
如果有即使唔使曹總都會出事㗎啦
坦白講有冇事真係冇路捉,你今日冇事唔代表聽日冇事,睇心情嘅啫,而家香港就係唔講道理
但條友口疏,間中會爆料
之前同黃世澤又係咁,提都唔提
唔該晒🙏🏾🙏🏾
香港人正垃圾
香港人係要搵其他出路
你覺得你支持就係要睇佢聽佢
但都無可能聽得晒咁多唔同時段
時間永遠唔足夠
咪係 永遠有把刀放頭上
其實台長佢地都中性同小心
連佢都有事 光明頂一樣唔得
真係無道理 可以選擇性捉
都吹佢唔脹
人哋由頭到尾講到明話要做生意賺錢,鍾意睇咪睇唔撚鍾意睇咪block鳩咗佢囉

完全冇呃鳩你

點似得黃世澤同埋劉細良打住黃絲旗號又話要幫香港眾籌點樣點樣,呃完啲錢全部自己袋
連登仔過幾日又會幫国安朋友含撚㗎喇

金魚記憶
都係共產黨最好

只有一種聲音,最和諧最團結

永遠不分化不割席只有外部勢力

啱曬你啲傻閪擁護
聽左城寨幾年
都係因為要聽奪命loudzone
而家冇咗曹總睇怕細良都係一星期七日都係solo
間唔中搵條片睇下算
Unsub啦
每朝打開窗,大叫劉細良,我屌你老母臭閪,感到心曠神怡,充滿力量
thx bro
又比細良飛起
上次係世澤
今次到曹總

話時話城寨個平台kurious搞成點
笑死
連唯一一個拍檔都踢走埋
遲早摺得
kurious好似冇哂聲氣, 都唔係主流平台, 我諗問10個香港人, 都唔知有冇人識
講到尾都係錢
講真城寨個運作都唔洗太多成本
最多就係器材同請兩個人搞
一個月expenditure 一定唔會過10萬
就算開多個節目比曹總上位
劉細良都唔會輸錢啦
何況佢又唔係冇

口講要support 圍爐
而家差唔多最close 果個主持曹總就咁樣support
小學雞咁, 陶伯小家又小氣, 自己唔受曹玩, 要連帶細良都冇得同曹玩
而家搞到花生台同城寨個底都花曬.....
其實城寨咁多個節目
最好係曹總果個
所以冇左影響都幾大
我淨係睇到…
1.有人肯提風雲谷個名 唔提HK Unsensored 仲講到自己好大方

2.作為前輩 用即時通知方式 咁樣飛起個合作咗3年嘅後輩 好難睇 作為知識份子 唔識商量 唔去有共識下停止合作?

3.兩個都喺外國 無紅線係最大賣點同應該係向住呢個方向發展網台 講到合作開就唔改得 咩香港唔可以無咗花生台 夾硬到呢

4.擺到明驚新台搶走自己啲fans 就夾埋另一個老屎忽想壓住人 為咗view數同利益 小氣自私到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞