劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
有冇人覺得細良而家講新聞個節目好悶
2022仲有人理劉世良陶君行
仲有解圍
原來湛國揚都脫離左城寨
我淨係唔鍾意佢會同d留言對罵 好無謂
有冇懶人包
曹總之前係熱狗

佢自己都承認當年同阿龍票投黃洋達反陶鳩痕
你有冇聽過曹嘉超D英文同中文先

subscribe讀成subCRUPT

海濱讀成海殯

不過城大副學士係咁上下
同chatroom對罵真係無謂
你在明佢在暗
同對方泥漿摔角好蝕
其實唔係佢講得悶, 係因為真係冇咩新聞, 全部都係清算, 國安法國安法, 議會內又冇野值得討論......少左議會價值層面上係悶好多
我自已都少留意新聞
報新聞就唔聽啦 on99
湛國揚去左邊
上面有講loudzone原本係D100

我都係2018先開始聽,未聽過D100年代
老蕭準備大搞

如果話原因之一係曹總上珍言珍語,就根本係鳩噏!劉細良自己都同珍姐做過幾次訪問,仲有埋片叫人支持大紀元添啦。
合唔合作其實好閒,但係做到咁肉酸做緊直播先俾拍檔知,關公都救你唔到啦。
無寶不落又點會繼續做
梗係多人聽搵到錢先日日做啦
貪得意咩
Search 彌敦道
唔口講大搞點解d人錢
劉西良唔係花生台代表人物

曹腫係花生台代表人物

花生台仲有人響香港,隨時被拉,不能容下一名代表人物踩紅線,笑鳩陶鳩痕has no balls嘅(在港)人不如去花生台申請做持牌人,想信柒陶都好樂意有人頂呢個位

劉西良就因同陶鳩痕friend所以唯有take side

其實分開咪幾好囉,各行各路,打死罷就
佢係英國無野撈, 靠老婆出去打工
劉細良當年同大聲公反目好似都係源於大聲公屌鳩陶君行
另一角度睇劉對廢土咁有義氣
屌咁正正經經搵份工啦

英國冇人會笑你shitty U架

佢老婆係蝗,都搵到工啦
兩條友不嬲hehe feel

劉西良好似當年(幾次選舉都係)做狗頭軍師多次點鳩柒陶行錯o既選舉路線搞到柒陶一路走來始終唔撚得

所以點都應該有情有義鳩撐吓佢,尤其柒陶一條友響香港,面對的政治風險亦好難捱
你D偉論唔該自己開PO講。我只係話以同珍姐做過訪問為理由飛起曹總唔成理由,同埋劉細良處理手法差劣。I really don't give a fucking care whether 條廢土 has balls or not!!!想借題發揮你死去第二度啦!!!
唔關事, 大聲公同細良不歡而散, 係因為追版權費問題, 搞到要打官司

劉細良與妻鄺穎萱創辦的出版社上書局,被指拖欠版權費最少19.2萬元,遭政經分析作者潘東凱入稟區院追數,潘同時要求法庭頒令禁制上書局繼續出版和發行其著作《炎黃解毒》,並要求上書局交出出版帳目【案件編號:DCCJ4407/18】
昌昌好過曹總
如果要聽學術性可以聽趙博
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞