劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
屌你老母臭閪,當日城寨無人做奪命曹總捱義氣去幫你做拍檔,
路遙知馬力,日久見人心

做人做到咁撚賤,
曹總同阿龍離開心愛香港,前路茫茫飛去英國,新開叫
【香港無格仔】網台
咪又係錢
條撚樣賣香港樓賺咗幾千萬,仲要香港人課金,食人血饅頭
link???
我真係由14年開台聽到而家,結果尋日我unsubscribe咗城寨
中央政策組,出嚟屌兩句政府,班黃屍就中晒計當正兄弟,俾佢指手畫腳,最記得佢賣popo頭笠,宜家人哋賣晒樓un un腳海外繼續掠水,說好的齊上齊落呢?黃屍唔好問點解呀,你哋係抵撚死㗎。
陶鳩痕一定唔會聽
最大問題唔夠mic ,兩都搶住講野
係咪又發生咗啲咩?
一早應該拆出黎, 次次做完節目都係城寨upload上youtube先, 第二日先俾花生台upload 城寨都吸哂d view啦
劉完全唔尊重曹總
個人推測, 會唔會係奪命Loudzone 唔俾曹總放上香港無格仔, 要被迫放花生台, 但曹總唔肯? 因曹總已經離開花生台, 冇任開收益
花生台都名存實亡
除左昌昌曹總同阿龍都冇聽其他
呢排去聽香港冇格仔
而家都冇咩好聽. 係間中聽下 聰心直說 & 風雲谷
最大問題係陶太廢
擺明係陶嬲曹起飛腳啦
白兵post?
不嬲都知細良係仆街黎, 不過佢睇野幾通透又叫做有識見,
佢同Anthony 做loudzone算唔錯有火化, 不過今鋪咁做既手法真係幾低劣
同埋屌, 你搵花生果2件旦散黎做唔撚洗聽啦
我都係咁諗

yt樓下呢個人兄講出哂

Kp Lee
1 )因為昌昌仍在香港,説是保護他,停止了「逼良為昌」,現在又搵仍在香港的陶伯和昌昌回來,是否自傷矛盾?
2 )若要幫助花生台,可以停一日城寨新聞,改為與花生台合作節目,而不必要曹總離開!
推論:因為曹總和阿龍自組網台,而離開花生台,被認為起人飛腳,所以要他離開城寨作為懲罰!
總結:作為一個較大的網上平台,就算有分岐,也應該盡力容納更多同路人,令多啲人有多一些的發聲空間,不要說「各有各做、不必大台」這些不顧大局的言論,以蘋果日報為例,它正是民主人士的新聞、言論大台,當它消失,後果如何,大家有目共睹!
以劉細良先生今次錯誤的處理手法,請你在更正、道歉前,不要再講「心靈如何健康」、「如何處理情緒」⋯⋯這類話題,請恕我懷疑你並無足夠能力作出正確論述!
我岩岩都unsub左
曹總阿龍而家係英國靠只靠網台聽衆課金掙扎求生存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞