劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
佢兩個90年代喺港同盟已經識架啦好多年老友
因為似同廢土有關
睇view數真係無可能飛起曹總
似同廢土有關
睇view數真係無可能飛起曹總
聽下陶傑、羅尚沛啲超級曲線仲好,最少好笑啲

同埋人地羅家聰都接受大紀元啦,人地同Raga都無驚喎,陶伯仲號稱從過政,但又貪香港搵錢同生活方便,真係垃撚圾
善始者不必善終👋🏻真係做得好肉酸
曹總好似有份話我網絡欺凌劉細良太平紳士
我印象中,索B同Raga 反咗面,跟住就同院長做咗一兩個節目,之後再訪問陶君行,咁花生台開始成形。曹總反而後少少出現,之前係好神秘,大概知道有個咁嘅人,但又唔開咪做節目。
劉細良不嬲仆街,唔好唔記得佢話鬼嗰班個個入晒去坐
佢自己炒樓賺到fatfat拍下羅友走人
自己同廢陶英文屎到仆街走去陳浩天英文屎,笑撚到我
Loudzone 原先係D100的節目
昌昌其實文字/文學修養唔錯。
港同盟少壯派
呢幾年幾多人真心愛港
幾多人襯亂搵錢
掛個黃字出黎
搶完錢就走去外國
無聽開呢個節目,亦都唔算鍾意劉細良,不過係咪要同觀眾交代先係節目講,好過曹總突然消失,而且曹總表情又唔算好錯愕。
劉細良唔洗咁樣,咁做好肉酸
曹總自己開一個節目可能會舒服d,咁當然收入會少左。
唔見金思行出嚟講兩句🤔
依家曹總一星期做2-3節都唔錯 得有麝自然香
啤梨食相太難睇
細良成日陰d陰d叫人課金 好撚識玩
講起呢單我真係好respect曹總
幫阿龍食晒細良d單單打打都無嘈醒阿龍
果次大家都知阿龍岩岩落機要調整下時差
曹總真兄弟
係, 細良言語間想叫曹總拍醒阿龍 (阻住佢搵食)
好彩曹總冇聽佢唆擺, 阿龍仲要係岩岩中左武肺, 佢都唔想
屌你
唔係為錢
你做義工一個星期做五日節目咩
你黎做啊?
唔關事評論:曹總咁既見識口彩無得撈都好正常
聽日聽下先

我覺得細良係節目臨別個陣提下曹總網台個名會好D, 或者俾曹總一兩分鐘講下佢個網台都好呀

話使都一齊做野咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞