劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
其實佢講歷史係最值得聽
依家淨係聽三不館
loudzone 就好耐冇聽過

其實細良同鮑sir 果類會夾啲 兩個都比較知識型
曹總講野有時笑下就ok 但啲野太重覆
不過搞到咁又好無謂 好黎好去咪算
世良一有咩似係比人抽秤,啲分化L就如獲至寶,走哂出嚟弱智式分化,抹黑及扭曲事件

建議唔知發生咩事嘅就睇番翌日兩邊嘅片,唔好比班仆街冚家產帶風向
世良
人地叫細良呀弱智仔
講分化我都唔及國父一成
當日邊個屌梁天琦,陳浩天,梁/游係鬼
做鬼做到坐晒監
仲有邊個大大聲聲屌鳩杜汶澤呀,徐少驊當日都識收口呀
定係你係國父本人
睇咗兩邊陳述,我buy細良
先唔好講溝通上出現既問題
個節目本身係細良既,無細良就無loudzone
而細良當初同花生台傾好咗,個節目係城寨同花生台兩邊合作
曹總條友比花生台炒咗,就想將個節目「奪舍」搬去自己個新台度
已經完全講唔通
處理方法可以好啲,一日通知真係太仆街
咁多傻鳩咁認真看待班垃圾
咁撚厚度,原來細良比得一千蚊集佢,咁咪好撚好撚賺
有數得計,劉國父patreon一個月10 USD, 佢有萬幾個subscribers
一個月穩袋一球,未計課金同賣樓嗰5000萬
咁撚多錢仲咁撚mean,唔知邊個係鬼
啤梨爆炒身水身汗炒到火燭
啲錢你估水人捉吓鬼就有
大台黎講一千蚊集真係好似少左d
痴撚線我唔理多定少丫,曹總響花生台係受薪員工黎架,理論上出去R撈應上繳,同埋應該報稅,佢有冇(誠實地)報英國稅呀?佢香港都扮低收入人士申請到公屋喎,仲要深圳有樓......
啤梨哥明買明賣 願者上釣
賣大鳩膏Ea mask講明係補貼營運
從來都冇話要咩海外建港搞咩民主又盛
橫掂都係呃 起碼啤梨哥貨銀兩訖
唔似得世柒呃人口罩錢走數
劉國師屌人自由定價俾十蚊咁難睇
啤梨由頭到尾都話你幫襯佢佢會攞啲錢嚟叫雞食飯打邊爐睇戲唱k

擺到明開壇嘢嚟賺錢有咩問題?

邊似得連登仔吹噓嗰班黃絲k.o.l. 講到自己海外建軍點樣點樣結果全部中飽私囊
好中意睇loudzone的。。。
細良呢個人都幾撚陰險
你話曹總踩過界食三邊茶飯都算
但都唔洗一下就要踢走人掛
平時唔追,間中有時間先聽,6月2、3 Banking假追返2邊節目,
最終我會放棄細良個邊,unsubscribed
原因
1, Don't play her game, play game with you
到海外仍然比宇宙法加持的節目,有百份百暢所欲言?
2,識得耐就可大過天
好多人識小平耐,難到坦克做肉醬都無問題?
垃圾人血良
https://m.youtube.com/watch?v=jau8X20AGww

17:49 條仆街怕人爭食,唔想曹總做得起無格仔,仆街之極
除咗廢老,仲有咩人聽?
范國威聽完佢講就坐監
香港冇格仔YouTube訂閱人數短時間內,已經有大約2萬人訂閱,真是不俗……
尋晚捉鬼大師 曹總 鮑sir 同時間開live

要聽都唔會聽捉鬼大師啦
冇…都unsub左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞