劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
成件事問題係做得太突兀姐
劉細良太平紳士包庇下屬偽造訪問,幾時正式道歉?你係咩人品同人格?
點兜
好撚典型嘅民主派書生小圈子
好撚on9
依個似,睇到劉細良掛口都係有雷
有理說不清
世柒係自己世界 好難接
無啦啦扯佢d 3唔識7你就信.... 呢個topic都唔係討論緊呢個問題
我係受害人
條友狙擊左太平紳士好耐了 有私怨
依家劉細良狡辯緊又話陶伯幾高危但轉頭又話之後同花生台講64,如果係咁之前曹總因為昌昌同陶伯安全問題離開花生台有乜作用?
曲線屌緊anthony
唔係私怨
記者公開偽造訪問害人完全無後果係社會問題
係你哋見到關壹傳媒事就唔理
話個城寨個奪命loudzone 節目係同花生台合作,依家曹總俾陶伯飛起咗劉細良就借機收曹總皮,本身大可以另開節目繼續合作但劉細良迴避問題一直兜話個節目係同花生台合作同酋曹總無關係。
曹總講返劉偉國係陶伯要求要搵,依家又賴屈曹總食死貓。
講到罷工嘅醫管局員工主席同羊村繪本案差唔多要喊咁,fans係時候要課俾佢了
計收視課金真係無乜理由踢走曹總
劉細良最叻呢招迴避問題講一大堆煽情嘢,講到陶伯有幾咁危險幾偉大唔想陶伯出事,但轉頭又話同花生台合作講64咁即係劉細良送完飯國威入去坐之後又想送埋陶伯去坐。
可能係之前同曹總合作價錢唔低,跟住劉細良覺得自己單人做新聞節目都有收視就唔想分俾曹總
真係好自相矛盾
咖喱飯好慘,聽劉國父老點,被人拉咗去坐
劉國父自己炒樓fatfat返加拿大嘆世界
成件事真係笑話,陶君行話曹總經接受大紀元珍姐訪問又同劉偉國合作做節目對花生台有危險所以即炒曹總,但啱啱曹總講返劉偉國係陶君行自己話要搵

劉細良又係搞笑之前因為安全問題終止咗同花生台昌昌合作,依家因為曹總離開花生台劉細良又搵返花生台合作,咁到底花生台同劉細良合作安唔安全?
阿龍成日寸廢陶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞