劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
當年名句
“喂,我地(和理都未交個場出黎,你地(手足)仲乜騎劫個遊行”
實情係班狗腰斬遊行,手足保護老幼所以先出黎頂

今次仲講到兄弟爬山,應該去大台化
其實最想做大台阿頭就係佢,佢想做到順佢者昌。但估唔到踢曹總走搞到群情洶湧
講埋阿媽係女人嘅道理,又無膽
又成日話當年
大把人聽loudzone係想聽曹總多過劉細良JP
無人聽又點會可以去英國全職做YouTube
講講下變咗講健吾隻畜生
唔講今次處理好唔好,搵番廢土黎做既話真係唔會聽條友真心無料+on9
本身*細良
今時今日仲聽細良嘅一係就弱智 一係本身唔係咩好人
呢樣真,得返D廢老聽,但偏偏最捨得課金就係班廢老
啲廢老黃金時期食盡香港風生水起,19年如夢初醒就病急亂投醫投著一班cap水政評KOL
死政棍無聽好耐
不嬲唔聽呢個冷氣軍師,成日扮大台捉鬼,掠完水就自己走先。
same here. unsubscribe咗城寨 轉左訂閱 Hong Kong Uncensored
昌昌拍曹總其實好好聽
昌昌要對自己多啲信心 放開講先好聽
花生台咁多人被人拉咗

你哋唔睇味算 唔使惡言相向

利申:無話支持邊個 你做到好節目就睇 起碼立場一致
對細良好失望,開節目之前先通知曹總係曹總最後一集
細良提都唔提曹總新台個名Hong Kong Uncensored,佢自己都係身在外國跟本可以放膽同曹總繼續合作節目
一早 un 左,大總統成日自命清高。頂唔順,太多說教,太老屎忽
呢個直頭係政治寄生蟲嚟,毫無營養嘩眾取寵,但佢深明嗰D不講政治倫理嘅黃屍鐘意聽咩,講多D自然有班傻鳩課金。
有聽開細良,今次真係打左個突
唔係錢問題

係曹嘉超近得大紀元多
而國安朋友同我良講要遠離曹嘉超
佢著草之後就無再睇
留意下係邊班人最先屈本土派同前線示威者係鬼
次次中共郁邊班人,呢兩條友就立即割席止蝕
覺得細良單打曹總以為自己能夠"獨當一面",細良講左幾次話曹總係英國將會有自己"operation",死都唔提曹總新台個名
一乳中dick
其實驚国安法不如唔好做網台,唔通你淨係講飲飲食食,教人嘟安心出去咩,又要做雞又要攞貞節牌坊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞