劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
根本奪命Loundzone 繼續同曹總主持,廢陶和昌昌隔日再和劉细良再主持,可以將新聞報導其中一天取消,現在給人觀感十分之差……
成班冇聽就喺度鳩噏
套命loud zone係城寨同花生台嘅節目
咁曹總唔係花生台嘅人咪要換人囉
利申換咗人就唔會再聽
大君伐個slogan 路遙知馬力,人久見人心
聽左6、7年都唔明點解用呢句做slogan
今日再聽呢句真係覺得諷刺
曹總好野嚟,
算係80後比較有特色嘅政論kol,
吸引到人聽同埋有個人特色,
又唔會講廢話
城寨同花生台太過小心眼啦
以前Bob叔都讚過曹總, 話鍾意聽曹總做節目....
細良同曹總只要唔用loudzone 個名,另組節目就得,不過而家搞成咁似乎返唔到轉頭,再合作心中都有條刺。唔知今次流失幾多觀眾呢
曹總唔會太說教,又唔會太俗
平衡得好好
所以照咁睇主要原因係廢土
人地都唔志在啦, 成日屌觀眾話唔鍾意聽就唔好聽
之前有單都令我認清佢為人, 好似賣一d紀念品, 叫人隨便出價, 多多少少都冇所謂, 隨緣樂助, 點知屌鳩人地出價太低, 我都打左個突
劉細良冇睇好耐
2020年個陣佢借左一堆3D printer 嚟整豬咀個蓋,可以剪細片口罩當濾芯吸落去
個人好似只係俾左十零廿蚊到
兩個當時人都交待左咩事,大總統係處理不當令成件相當難睇,曹總亦有唔着無考慮過個節目其實係城寨同花生台共同擁有。

不過兩個都叫交待左仲叫大家唔好用惡意去揣測成件事,班人就偏要咁做,咁鍾意籠裏鬥,我只能夠講真係唔好唔認自己唔係中國人。
聽咗咁多年,見住主持一個個咁走,而家連差唔多唯一一個拍檔都踢走埋,有啲欷歔
希望曹總唔好氣餒,繼續努力,希望日後可以再組節目
阻著劉生搵錢就唔係同路人啦,仲信劉世涼d人都戇鳩!
講到咩各自努力乜乜柒柒 好似聽最尾15分鐘都冇話提提人地個新channel叫人支持下 真係當人臭四
佢屋企做工程大把錢喎

有冇 yt 收入都唔重要

BTW 墮驅 yt 一般有幾多 View
冇睇唔知
舊節目帶唔走,開個新節目咪得囉
又唔好咁講, 以前我真係一星期起碼睇2,3個城寨節目, 係我精神食糧, 你要咁睇我地都冇辦法
我覺得件事今次細良做得唔岩, 仲要死撐, 好多野都自相矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞