劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
太多爛gag有時真係get唔到
昌昌同阿龍都好過曹總

尤其阿龍,識嘢多過曹總,不過有時就偏激D,曹總就大大路路咁
劉細良就醒目揸住支黃旗呃飲呃食,佢啲朋友真係唔係坐監就困咗喺香港走唔到
直頭覺得eugene夠料好似班時事kol咁開台講經濟以外嘅野
條友不嬲都係咁

點條黑路比人行就最叻

但自己永遠冇死錯人

有名你叫劉西良太平紳士
唔覺, 我就麻麻阿龍, 佢成日無啦啦彈句出黎反駁同糾正人地論點
如果晴朗都有事咁就真係乜都冇
阿龍應該係宅毒nerd,唔多識交際同表達自己

曹總就把口浪過油,大陸蝗都比佢溝到,生小蝗蟲溝淡港人再申請公屋

話時話佢公屋交返出嚟未?
曹總花生台個個月有糧出的,之前何志光踩上門屌柒佢。阿陶節目解釋過曹總係員工
其實柒陶已經算係咁

當年花生台“無名火”事件曹總發放假新聞比全世界屌到塌皮,柒陶都幫佢死頂,比我就掃佢出門同佢切割算鳩數
當年據聞係潘屌鳩陶,劉又係飛走潘出節目,之後先引發潘追劉版權費

不過都係道聽途說
劉份人真係無寶不落

最記得佢講呢件事就大大聲話“咁大家睇agreement囉”

但最後法庭判咗佢輸又唔見佢講法庭點唔跟agreement判

你齋講未必入到你罪,你識呢個識嗰個,就授人口實
個樣都係自私撚黎
咁其實每個人對agreement的睇法都會唔同,一致就唔使打官司
上面咁多撚五毛打手
同返劉細良講句公道就話
佢一早叫飯民班友走
包括蘋果班高層,廢陶,曹總同楊繼昌
仲要係節目公開講過幾次
所以唔好咁屈佢
聽返大軍閥廢陶同楊繼昌因為私人原因留低
其實佢地應該嚴重低估左情況
到真係冇辦法出境同有埋情緒病
只可以同情但係冇可能認為可以獨善其身
同時曹總人在英國
點都會想發展同連絡返英國香港人
咁廢陶本身有情緒病又見到曹好似想起飛腳
依d決定同安排實搞到唔湯唔水
佢對藍絲好燥火
中立d咁講,我聽完上星期大君伐都同意曹同花生台因國安風險問題和平分手係合理,亦做到好來好去。

但估唔到劉冇啦啦咁樣節目中踢曹走,搞到關公災難,引爆埋原來曹可能係因為同花生台反面被陶踢走,本來和平分手既局面被劉破壞晒,我係陶真係多得佢唔少
呢招絕呀 一石二鳥
知咁多野既
成個社運圈唔計藍屍
白粉淨係睇屎塔順眼
我喺YouTube見到都有人屌呢樣嘢,之前話世澤睇完醫生要休息
佢同世柒單野又係好juicy
玩左幾集就收皮
唔知係咪又係分贓不勻
琴晚節目劉細良有交代件事但佢唔覺得自己無問題仲覺得批評佢嘅人係中共五毛日日叫人唔好分化佢自己就不停做仆街嘢仲要人理解包容
冷氣軍師都有連登仔睇同討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞