劉細良條仆街利用完曹總幫城寨增聽眾,今日突然做做下節目趕曹總走

461 回覆
104 Like 56 Dislike
細良俾fans屌到

唔合理的選擇
唔尊重的處理
佢地兩個好夾,真係可惜

支持香港無格子
依條呀陶正傻9黎可以收皮
之前比郁文屌到仆街
真係痴撚線, 係都一早講定, 佢尋晚即場講
正常好黎好去都幫人宣傳下個新台下話
好似連冇格仔個名都無講過
是咪因為阿龍鼻鼾聲所以兩個不和
咁當初都係廢陶推薦佢去城寨, 家下佢同廢陶反左面, 城寨唔留佢都係合理, 但係處理可以好D, 無需要係個節目當眾通知佢, 好唔比面
之前仲講到話網台百花齊放, 點點點幫同路人, 過左去英國要幫助, 而家一聲唔聲踢你走....而家仲好, 認清佢係一個咩人
人地淨係patreon每月成球課金,又可以做狗頭軍師指點江山
佢聽到阿龍扯鼻鼾個不肖樣, 講野句句入骨, 曹總都俾唔到咩反應佢
對佢唯一印象就係選親都輸
仲有洗碗
我對佢印象係永遠認屎認屁但又咩都唔敢做
Antony已經離開左花生台,如果繼續同劉做節目,花生台就無得upload loudzone ,咁花生台又小左一個節目收廣告。
劉可以開多個節目同陶做,但性質太類似,會分薄收視。
不過劉可以處理好啲,唔係最後一刻先同人講既。
其實同花生台繼續合作,同埋開個新節目同曹總合作係無沖突。點解係要取捨犧牲其中一方?

選擇繼續同花生台合作無問題,但之前放棄同昌昌合作就話怕影響仍留港嘅人嘅人身安全。咁依家再同花生台留港主持合作又係咩邏輯?唔好成日同我講common sense

同留港人仕做節目,你又留唔留口呢?唔留又怕害咗人,留又搞到成日節目唔到位,仲有幾多人想花時間去聽?咁做乜仲要做落去?

曹總喺英國另起爐灶,講真話,唔係更加應該幫助?仲要即日通知唔玩,係咪兩個台一齊夾爆曹總?

完全係一個唔理性嘅決定⋯⋯
命就人地出,佢就負責食饅頭
所以佢好代表到香港(或者德國)果堆葉公好龍式嘅民主支持者嘅觀點,民主自由係方便呢堆人發財立品,佔道德高地嘅口號
細良始終太鬼, 唔好忘記白鴿仁最後堆係埋左去佢度
啤梨就算鳩數啦
馬拉乜乜 殺菌機 bno咩都係為$$
原本聽佢地講講吓就拉去講AV幾鳩幾合拍
話自己說常識講真話
但兩句唔埋又驚犯國安法
個頭盔戴到落地底
咁仲使鬼聽你

廢陶真係無改錯名
鬼就唔覺係鬼, 貪財啫, 食相開始難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞