[2022/23 #30]連登巴膠每天關心紅隧口狀況暨會展轉車客量(aka1M)專區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
102p上繁做紅隧去鰂魚涌駁腳就正
非繁去鰂魚涌太古城都係地底最穩陣 720/722都係發瘟級服務
佢係3條孖坑嚟計最出嗰條呀
其實唸緊 如果書展 動漫節果期 咪仆曬街?
如果有紅隧轉車站就正 而家都冇乜需要紅隧駁腳 其實紅隧冇得做轉車站真係好嘥 咁多目的地就係因為亂營乜都做唔到
慣咗行落油麻地站就有
269B應改天南逆走天北出入隧道,改經雅翔道,柯士甸道,彌敦道南行,梳士巴利道逆走,九龍公園徑至廣東道後逆走至西九龍站。
係咁架啦
屎水寧願執批106轉8P都唔搞跨公司轉乘
三條孖坑係2X 960 1M
270A 九巴疏車/收車時段 15/20分一班
廣華醫院試過上到頂閘都上唔晒d客,隨時等2班先有得企,上完車獅隧唔塞都要38分鐘左右車程
密車時段開10,青年會/廣華想有位坐多數要搏後車追到前車,預左要等2班

270B 而家回程加密到15分鐘一班,
旺角道/弼街上車,非繁時車程約45-48分鐘,
但就肯定有窗口位坐訓到粉嶺,一定唔駛等2班車
會展站巴總細到
泊兩架車都凸咗個屎忽出嚟
可以後啲先入
因為啲撚樣快線都揸得好慢
建屎水攞封塵嗰堆A車開P線
269B一班特班,仲有架車唔知邊度嚟
啲位當年搵新城乞返黎
林士街都係
呢間公司真係戇鳩
87E 270C 到269X全部都係一班當做咗嘢
P車對像做中產客 定線唔夠快 車程唔夠快就係致命傷

吐露港 馬鞍山 都係俾塞車拖死路面交通
你講咩
上面係講緊尖沙咀堆上水
金鐘去上水頭等已經加咗
厹對天北客不嬲WFC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞