[2022/23 #30]連登巴膠每天關心紅隧口狀況暨會展轉車客量(aka1M)專區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
咪玩啦,788朝早唔停舊狗屋同灣仔碼頭
非繁又冇時間優勢, 減兩蚊又唔算好吸引
都未計0066 會展站轉係用過海fare scale計係貴過紅磡轉一截
一陣屎水收118車收到班客屎水時段全程0066+小巴就好笑啦
整路啫
我咁本事嘅107已經飛左黃竹坑啦

我似睇落去會推38 42合併?
914最乞人憎係開埋曬13-17、20-24單丁班次,如果全日開15/20會方便啲,橫掂海富富榮啲魚都撚唔走
尋日鬼佬係會展站出現又冇人屌佢

唔好問我thanks
啱啱788東行灣仔拖卡
以前東鐵慢到唔想搭,mlr同九巴平排行。下個月真係唔買九巴月票了,九巴過50又響又70又響,依家東鐵就快到東涌線咁

載空
其實呢堆104係咪本身有啲九龍線柯打,師傅表一日未改,載空都會開

癡撚線 未夠6點已經咁 紅磡上車果班好慘
呢堆就係以前搭開狗公1, 6, 9 字頭既魚魚
619X真係新星
與其派嘢飲
開返足265M先啦
惡意乘車 企圖癱瘓東鐵
要用國安法拉晒啲乘客
吐露港再塞多幾錢,買開膘嗰班277系魚都會走
同你地解釋完又唔聽,總之唔好收我條線丫嘛,鳩巴一定迫害緊天北。咁多想法既咪入去鳩巴做派更每日返工第一件事派足265M先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞