Sony WH-1000XM5 正式發佈

1001 回覆
126 Like 19 Dislike
我怕佢 ear pressure 仲未搞好,帶一陣會頭痛
Bose QCII 我痛到唔想用
睇咗啦咁你想講乜撚
MKBHD剩係話Max個通透Mode最勁冇話佢係靚聲Wor
Ching係咪唔識聽英文
叫人去睇片之前不如自己去查吓字典先
好想知新嘅 vegan leather 同 B&O 差幾遠
B&O H95 係完全唔會發熱同焗
換耳罩唔得眼鏡囉
就係眼鏡都已經換埋
我記得以前有啲款眼鏡腳個位係好薄幾乎冇膠腳套住
問過幾間眼鏡舖都話而家冇再出呢啲款
除左整眼啦 點都會有呢個問題
所以 我轉左用sony 掛頸個隻
咁唯有拆咗兩支柄去綁繩

你係都要柒嘅

AAC贏LDAC
你睇佢講嗰陣有冇笑先
WF1000XM4 幾時出?
你聽歌定聽音源格式 比個唔識英文嘅話我唔識英文 你覺得你嘅嘢係可信?
留名
呢啲大耳牛
香港戴成日都熱到濕曬
想用但係好卻步
屋企冷氣房
降咩價 減價就減價啦
我睇到呢度時都諗,唔通真係自家製啲產品可以optimize 好啲?
音源格式咪就係客觀呈現咗聲音嘅壓縮率囉
你壓撚仆街然後同人講啲聲好靚
你係咪嗰啲以為86贏到GTR嗰啲傻閪嚟

https://m.eprice.com.tw/tech/talk/1183/5600657/1/
你自己入去睇吓Airpods Max啲分析好過睇個Youtuber一句帶過啦
師兄你帶咩眼鏡
我戴眼鏡用XM3反而冇呢個問題
初初都驚有你呢個情況
但係好彩冇事
唔好搞笑啦ching
你分唔到唔代表人哋分唔到
LDAC+無損音源完全係另一個世界
仲用緊隻wh h800
摺埋夠細, 放袋都方便
但耳綿已爛
都係平常人戴嗰啲眼鏡,不過就揀咗啲腳位比較薄嘅
如果係連續戴兩三個鐘係完全冇問題,最多係耳背有條印
但係我係做嘢加埋娛樂用,所以每日係戴好長時間,我諗平均有七八個鐘。平時啲人可以一星期先叉一次電,但係有時我可以一個session就戴到佢冇電
因為apple自家野有做ai upscale 音膠唔係聽歌係聽牌子聽格式
第一次聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞