Sony WH-1000XM5 正式發佈

1001 回覆
126 Like 19 Dislike
27有交易
Etopia係水

Sony嘢 成日有小問題
買行啦
上Carousell 睇26已經有交易
黑色真係好痴油...
睇落有得摺埋好似方便啲
三毛曱甴特徵:自己哂命哂電話就得
人哋哂嘢就話人哂有錢,
收錢阻人返工叫民主自由
土生中國土長特別行政區的所謂香港班賣國賊廢青 自己用Sony做漢奸就得 人哋用國貨就叫出賣香港….下策無限字
總括:人格分裂人士真可怕
如果買水,壞左/有事可以去邊整?
係咪淨係可以搵街舖比錢整?
糾結xm4定xm5
問朋友借咗xm4試戴,覺得唔太舒服 可能我耳仔大,覺得個罩好似岩岩好框住對耳咁
xm5係專門店戴咗陣覺得舒服好多但冇得摺,掛頸耳罩又要轉向上真係麻麻地
舒適一定擺第一位
最易壞係anc 相關嘅嘢,但出面唔會整到,壞就total loss
但平成千都搏得過,咪當留咗錢升級買下代lor

只係怕一買返黎就壞,水貨鋪唔so 你
amazon 自己買,要退貨都煩又貴 (集運唔知點搞)

試過隻westone 入耳壞咗又搵唔返張單,代理唔肯check sn 做保養,焗住自己寄外國rma
一程dhl定fedex 都使咗5百幾,回程westone 包先冇咁肉赤
講緊10年前,運費冇而家咁貴
壞左你可以照拎上sony 課金整。不過sony 野QC好過支那野好多。用咁多年好少1年內壞。除左電話。
如果本身用緊XM3 值唔值得升級?

XM3仲係無穿無爛
面油都會
sony 仲肯整水貨咩?
電視嗰邊2021年頭已經話唔整,不過小壞就真
都係嗰句,差價大,慳咗咪當留咗錢下次升級
link buds s 定link bud 好用啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞