[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
幫主席做醜人
能成為密友大概總帶着愛
幫主席屌走啲領隊
副主席黎講佢都算多爹
白頭佬上任後唔知
以前佢權限係柏總佢地之上
即係 big signing 過咗柏總佢地 authorization limit 會去佢嗰度批完先到主席
咁佢的確係嘅

佢係一個好球員,但唔係一個好管理層
咁佢又真係嘅
降班明明有得走都唔走
臨完約之前,我地唔諗住續
果陣國米搵過佢過檔,摩佬重親自打俾佢
但佢講明寧願退休都唔會轉過去
所以馬總果陣過去國米,佢係嬲到痴線
雖然做吉祥物,但因為同肥佬關係好
所以肥佬就算再吸血,對住我地都算係咁

New jersey for the 22/23 season!
The pre-sale has just started in our partner's store AmStadion.
BUY HERE: https://tinyurl.com/2p98xz6m
Shipment is scheduled for May 26.
同肥佬表弟friend唔friend先
又有德國feel
要踢機動進攻足球了
溝掂肥佬
大保健足球就有你份
According to Il Corriere dello Sport, Roma boss José Mourinho is pushing to sign Paulo Dybala and even informed the Argentinean about his desire in January.
來吧
頂住1季半季先
g持
左迪馬利亞
右古亞達度
雙翼(34歲)齊飛
加埋玄冥二老,有無200歲?
11年後 買埋麥巴比(34歲)
過200有凸
mbappe (43歲)
屌帥就係要呢啲識行識走嘅老鬼
要唔要貝治雲 背身攞波一流 爆得下 後生 唯一唔好就係埋門果腳差咁d 冇soon 仔咁好
D翼咁撚老
唔好話歐戰啦
聯賽踢密少少都收皮啦
點解死都唔肯試下用自己D幼幼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞