[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
現在要佢做埋playmaker果份真係玩9佢
睇屌帥啲訪問就知佢要個前鋒拎到波唔好衝
要cool住個波再交翻出黎
杜生一摸熟佢果套之後就開始難入波
強如希古恩都由36個入球降到得24球
何況作為新仔嘅佢
重要好似得一招咁
球球進攻都係望都唔望鳩吊粒波俾佢
既然你搵左杜生做拉扯
點解無其他人上前接應
真係當其他隊on9唔識守?
btw達子上季廢極夾埋都入到20球
今季出得更多加埋都係得11球
入得最勁果段重要係牙朗中武肺果陣

屌帥拎住意甲最高人工
成日瀨呢樣瀨果樣
不如檢討下自己嘅問題先
如果唔係佢base on啲咩覺得下季會更好呢
唔捨得啊 要嚟嘅始終都要嚟
買個M子2.0番黎
不要問 只要信
🔥 #POGBA 🔥
🔴 INFO GOAL Italia

🇮🇹 Incontro in corso tra la Juventus e l’entourage di Pogba
🇬🇧 A meeting between Juventus and Pogba’s entourage has begun
斯基
笑撚左,人地咁多地方去,來意大利做乜?去紐卡素都好過你
公道啲,人地熱拿亞都報得價
因為隊波冇風格,所以你剩係睇個人能力,我當任買你補強,成隊man c / liv買晒過來,你估屌帥教成點? 點發輝球員的100%,點調較佢地先係教練的責任,全部都勁唔使屌帥教我教都得啦

你自己又話信屌帥,咁快又打定底話補弱,下年又有excuse 保帥了
好...
...好...
......好...
.........好...
............好牽強
今晚準備好mark低邊個假祖

唔敢睇

【我們傳奇的3號】

終於這一天來到了,現在的我是如此我百感交集。祖雲達斯代表著我的一切;我的青春、我的成長和我的經驗。這裏也承載著我對求勝的慾望、對勝利的喜悅、對競爭的快感以及對挫敗的接受。祖雲達斯也為我帶來了冠軍,我會記著場上場下的每一位教練、管理人員以及工作人員......他們每一個都給我留下了美好的回憶,我會珍而重之地保存並珍惜這份禮物。

3號就是我的號碼,它已印在我靈魂的深處。

我很高興能夠這樣完成這一段冒險,我已經實現了每一個夢想——無論是我曾經想像或不敢想像的,這段經歷永遠成為了這個偉大的球會歷史長河中的一部分。

同時也很平靜,因為我選擇在一個合適的時間作道別,我對仍能與自己曾經的水平相稱感到驕傲,任何人都不能否認我在這裡留下的東西。

我要感謝祖雲達斯,感謝阿涅利家族,感謝我親愛的家人,感謝所有愛我的人,沒有他們就沒有今天的我。旅程是漫長的,而他們為我提供了源源不斷的支持與能量。

青山依舊在,幾度夕陽紅。我與足球的旅程仍未終結,我仍不知道未來等待著我的是什麼,但我知道那將是另一個故事。在此告別之際,我要向所有人致以最誠摯的感激。無論是我的球迷還是我的對手。感謝你們擁護我、忍受我、支持我。感謝你們讓我明白夢想這個詞的真正意義。

感謝你們,永遠感謝你們。
青山依舊在,幾度夕陽紅。
基隊識引經據典
就算屌帥下季好彩贏得番聯賽
之後都會話佢贏唔到歐聯
假設贏到歐聯又話佢悶波贏得唔光彩

利申:屌定今晚又悶蛋足球先
子華:"只要將個標準拉高 每個人都可以係垃圾蟲"

呢D風流波 有幼幼睇 當贏
基隊中文幾好
真係贏到先出黎威啦
今年點睇屌帥都唔合格啦
拎緊派路五倍人工
而家打少兩場
總入波少過上年20球
總失波就多過上年1球
派路都有兩個飛機盃
佢食雞胸咋
少左朗=20球
少基艾沙半季=兩個飛機杯
個時仲要病毒高峰期 呢個中完到另一個派蛇成日唔夠人用
總之屌帥就無錯,大家繼續迷屌
唔阻你迷屌,祖記需要你呢d鐵粉
贏波=屌帥勁
輸波=練定兵下季

又贏

建立球隊風格,清楚自己戰術呢個標準原來咁高,即管睇睇下季踢到乜出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞