[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
呢兩年既狀態真係好難叫高價
今季叫做好左
倫敦3隊車熱阿其實都岩佢踢
但呢個歲數先第一次踢英超好難適應
只要佢唔係去國糞
我都會祝福佢
根據Nicolo Schira表示,艾法美路已不在艾歷尼下賽季的計劃中,這位巴西中場可以在今夏離隊。
真,只要唔係兩隊米蘭
有普巴都合理嘅
依家幾點鐘?你仲未訓醒
你地對普巴真係咁大期望咩?
就算佢有表現都唔覺得佢場場俾力踢
除左國米
好似無咩隊真係approach過佢
佢今季係49000 7下7下都呃到9個助攻

如果普巴減人工過黎 證明佢仲有團火
而且普巴係蛆真係屈機
Free transfer 變1.05億歐羅
反唔到佢啦
硬膠兄 信我
我係IG 同保羅稱兄道弟 佢話8成返蛆著十號。
真係嫌條中場唔夠廢
雖然佢季尾係無態
我係佢老豆,你竟然唔信我
你係黑鬼定老婆係黑妹
果時又Ai又西叫人來,話做重心,咁樣就踢人走,到底咩事?
多仔囉,有offer之後又好似冇咩聲氣
又買咗新人所以應該冇了

另一隊馬體會可能似啲嘅
屌帥唔識用技術型球員
是咁的,

係幾廿年前,我上網搵食,同條女Chat左幾日,見左兩次面,今日終於呃到佢上房,條件係:promise her won't do anything naughty

咁記得佢話做嘢攰,咪題議幫佢按摩下囉,佢話好,咁我坐係佢後面按佢膊

忍唔住一啖錫左佢耳珠,佢已經high到合埋眼深呼吸,咁我唔客氣大車佢,佢條脷識轉彎

按下對波,b級,了下lin,佢已經話: Baby I can't ... I want to give in, 咁大家就連除帶扯剝光豬,黑lin,生過係咁上下,佢條白色喱屎底底濕到可以渣出水,我有潔癖,我將條底掛上去冷氣機等吹乾。

我俾佢一手拉低,男上女下就入左,估唔到咁窄,詳程唔講了,唔係我開post既目的,有巴打想知我先再講。但真係好好feel,我屌過咁多條女,多數死魚,今次終於知道咩叫真正既造愛。

邊車邊插令我好快到頂,我問佢:can I cum inside?

佢答:no....problem.....

咁我即刻射,射左好多下,我諗有成個湯碗咁多,好無試過咁hi

但佢即刻好驚咁望住我:did you cum inside me?

我抖緊大氣話: you said no problem!

佢話:I said NO! problem will come!!

我心一驚,但可以點?同佢講邊有咁易中,叫佢拿拿聲沖涼,沖返哂d精出黎啦

臨走佢仲問我駛唔駛夾返房錢,佢應該係好人來的

我諗住消失架喇,但賓賓message 我,話佢個朋友﹙仲正過佢,好大波﹚叫我搵事後丸佢食喎

咁我就即刻上 xxxxx 論壇搵班食開賓賓既師兄求救啦,話哂果度係我今次行動既啟蒙地。佢地竟然叫我負責任喎,

好煩呀,雖然我想中出即飛,但好衰仔咁,我又唔捨得內射既機會,唉,早知唔玩啦,佢仲住我附近添。

個條女個樣同普巴9成9似……🙍🏿‍♀️
財技
點解會仲有人覺得係球員問題

好明顯係球會唔想續唔再傾 定expect佢自己話收3m/year先叫無企硬
我大膽假設
派路>比真歷>艾度美路
全部都係繼任人
家陣直頭連唯一技術型都消失埋
買番普巴有咩用
唯一解釋 膠層想拎佢換錢 好似賣史賓亞蘇拿咁 賣D值錢家當
蛆有開價 佢冇答應
去西甲搵施蒙尼喇
蘇亞雷斯完約了
望留二月三月d post, 全部係球會撚9佢同佢agent

連球迷都覺得零尊重 最後CEO出黎一刀切

我反而想睇佢對祖記入波係班垃圾膠層面前鏟草

雖然佢應該做唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞