[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
我識佢本人 佢話下季會過黎蛆 carry 全隊。
我係佢老豆,佢話要去巴黎搵錢養我
識唔識埋迪馬
唔識但迪馬都100% 啦
拉素個sms呢
冇機會了
Blow big jor
你好,我是博格巴,我没有去巴黎,我现在被抓获了,还差5000元就能去尤文,我的支付宝号码是99991234,你现在帮过我,我承诺把我的老婆送給你,谢谢。
博格巴 很想去捕捉牠
2+1

近期媒體上多次出現了祖雲達斯想要免簽比列錫的傳聞,甚至有報導稱已經提供了一份2+1年薪並達到600萬歐元的合約。

而意大利天空體育的報導表示,目前為止祖雲達斯還未向他開出正式報價,不過球員本人願意轉投祖雲達斯。

也許比列錫與貝拿迪斯基的去留捆綁在一起。

根據《米蘭體育報》的報導,祖雲達斯計劃在下週五約見他的經理人,此次會面將會決定這位意大利國腳最終是否會和球會完成續約。
比我就去巴黎
又美斯又尼馬
法甲又未拎過
歐聯又有希望
人工仲高50%
5年前死左
我先係佢真父,佢養父唔關我事
鬼都識上兒登

你真識食
呢個係佢養母、佢親母係當時黎香港做野嘅工人
你再唔番嚟意大利我就叫你老母洗多兩隻碗
Fábio Paratici has talked to Paulo Dybala about the possibility of joining #Tottenham next season. [@pedrogva6] #dybala
真.普爸
Paulo Dybala is asking friends and teammates for information about living in London, the player wants to play Champions League football.

睇黎真係去未來熱
依家改左名叫前四熱
如果done deal 有D期待干地會調教成點
Friends = Kulu Bentancur
梗係romero
大家阿根廷人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞