[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
As per Tuttosport, the Blues are among the clubs interested in signing the former PSG starlet who joined the Bianconeri on a free transfer in 2019Rabiot. According to the report, the Premier League giants will offer €15-20m to sign Rabiot after the club’s takeover is completed.

有時啲媒體唔寫咁長係咪咁困難
刷字數?
Chelsea are now open to sell Hakim Ziyech in case they will receive an important proposal. 🔵 #CFC

不如交換
之前打阿積士
比薛耶治撚到仆街
Kulu 好似一半助攻都係俾落兒子到
依條友好撚勁 最怕見到佢
大佬,其實傳到波比soon仔,佢都會扭到變入球嘅😂😂
你睇下lucas moura先啦,波都傳唔撚到
據意大利足球記者Schira的消息,辛度今個夏天不想離開祖雲達斯,他的經紀人計劃讓他在明年夏天作為自由身球員轉會離隊,他目前的年薪是稅後600萬歐元。
咁即係隨時變現金券
你死攬佢
在日前接受DAZN採訪時,艾歷尼表示普巴不會回歸祖雲達斯。

「普巴肯定不會回來的,因為他害怕挑戰我。當時我跟他曾有過一次籃球的對決,他根本不是我的對手,這就是他當時離開的理由,他現在肯定不願意回來,嘻嘻。」
我攬你好過❤️
嘻嘻即係ok
要問下普巴老豆
今日去麥當勞,你同佢地講,我係你老豆,普巴就會黎蛆。
唔得嘅話,你通知返我
一陣去
收到風熱刺有1.5億鎊增兵
可唔可以買埋英超一線中場藍斯走,大家咁好關係,唔收熱刺轉會費又點話
咪當人on9
要佢不如要antony
前阿狗
買返去俾人屌咩
阿仙奴球員一定唔得
佢去蘇超唔返英超(除左阿狗)就係咁
干地想買SMS/ 施連斯基
好似干地想賣 列基朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞