[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
貪平,買親都無章終於都有好處
Paul Pogba is on the brink of a return to Juventus - after leaving them to join Man United for a world record £89m in 2016 - as he closes in on a £30m deal after snubbing rivals City... but PSG will make one final offer to the out-of-contract star

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-10839697/Juventus-confident-WON-race-sign-Paul-Pogba-end-Man-United-contract.html

By SAMI MOKBEL

去pag了
有包皮,分分鐘仲有拖舟
輝哥好落力
包皮算什麼
我地有拉比奧
知就好
所以我鐘意百合
丙組都上番黎好有血性

雖然有時都係成隊行行企企
所以呢到啲fans真係唔講得笑,對住條咸魚都可以咁不離不棄,呢個精神難能可貴。
真球迷係咁架啦
球隊總有起跌時
但你都不曾放棄支持
冇4xe就可
Kulu 好扭得
辛辛苦苦行到最後一步,唔好自爆呀
入埋

☆ Cancelo - Demiral - Romero - Spinazzola

That's a back 4 that Juventus had. A Serie A contending back 4!
祖記互含好勁
B30助攻kulu
呢度有D球迷
接受起 不接受跌

老生常談
有得必有失
有時問下呢D球迷 有咩領隊心水 通通都UP唔出
貫徹反左先算
以前咪一樣咁閪

不過世界潮流反屌
撐屌只屬少數 好孤單 好凍 好寂寞
Agnelliout
睇緊鏝,睇到有啲感慨,唔係鏝嘅實力勁蛆幾多幾多,係人地一失波,會即時緊迫好積極咁去搶返個波去反擊,暫時見到做得最好嘅,係鏝,利,熱….
打意乙都無放棄,從來唔係接受唔到跌,亦唔怕失敗,比人笑,係接受唔到咁唔積極嘅精神面貌。
用番派路丫麻
其實已經唔關撐唔撐屌事
純粹覺得一年換一個唔會幫到隊波
同埋要問責點解唔係屌主席同尼維特
賓達古又刷個助攻
從來個問題都係膠層管理方針有問題,我都唔明有乜好嘈
好勁
明明我地成日叫佢躝坦古
致命回傳震四方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞