[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
佩利錫又入波
國糞快d同佢續約
比左成年去砌個戰術/form 結果係點大家有眼睇
唔洗問請邊個,我剩係知屌帥交唔到功課

好多球迷降落意乙已經係到,跌到咁都冇依家連波都唔想睇的感覺,你要撐冇人阻你
比多一年 真係
下年都係咁撚樣 我約你去老蘭開支Moët (貴野果隻)
係咪聽者有份
酒精敏感zzzzz
你儲定錢都得
真藍黑冇歐戰打 係唔係唔會買斷Demiral
Kulu 去到熱刺俾干地開左光
場場有貨交
https://www.youtube.com/watch?v=RQ2kRiAzRDo

巴神琴晚土超 入5球
呢球係第5球
唔為意睇,有啲似普巴
18 場5 個入波 8 個助攻
唔係我讚自己,我傳到比soon仔都入
今季全歐洲起腳轉化入球率第一既怪物
但嚟到我祖就會變到唔識入波

變工兵型翼衛
but lucas moura sucks and cant even pass the ball
件件nigga都差唔多樣
Nicolo Schira:「兩間英超球隊詢問過拉比奧的情況,對於祖雲達斯來說,這位法國中場並不是非賣品。夏季轉會窗拉比奧可能會離開祖雲達斯,球會有可能通過出售他回收資金。」

2021-22賽季,27歲的拉比奧代表祖雲達斯出戰45場比賽,上場時間總數為3358分鐘,貢獻2次助攻。
大盜奉指唔交波
咕嚕最佳位置係迪巴拉個位
屌屌唔岩用
祖記出品 必屬街品
出場時間 可能仲多過正選龍門
Mandatory buy clause in case Tottenham will qualify to UCL next season/15 appearances as starter;

▪️ €10m loan fee until 2023. Buy clause worth €40m next summer, €35m this summer
筆錢已俾 請笑納
賺返10m 都好
所有條件達成 條數夾埋35m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞