[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
邊個蘭奴基亞
青訓有件
國際米蘭有件
原來尋晚比真歷都有番黎

話唔埋叫左佢下季回巢

原來係青訓外借咗出去嗰個
青春(現金券)風暴要來了
哇迪馬!世界級球員!大家打定飛機

左perisic右di maria

諗起都正,好野留返比大家睇
不如簽埋so9
大家仲有冇咩有經驗大名氣的目標?
Vidal 下年
魔迪
利雲可以嗎?

當時我們從柏林回來,大家都很失望,還有點生氣。
在回程的航班上我靜靜看著你,你那稚氣的臉上卻鑲嵌著一對成熟的眼睛,我被迷住了。

我一直對10號情有獨鍾

我常常想像,總有一天,那個有著男人眼神的男孩,終於會把那個獎杯帶回家。 但不幸的是,命運並不總是如我們所願。

你戴上了面具,但我們都學會了愛那面具之下的你。

小保羅祝你一帆風順
保羅·迪巴拉
#寶石
💎🏴🏳🤗

-MARCHISIO
呢個要發下夢
Goal.com消息,迪馬利亞同意以自由身方式加盟祖雲達斯,雙方將簽訂一份1年合約附帶1年續約選項,年薪700萬歐元。

報導指早在4月底祖雲達斯就有意收購迪馬利亞,而雙方在昨日取得進展,基本確定了加盟協議。
撐屌帥
今季殘陣 聯賽成績都好過上季
上季球皇 基艾沙全勤 都係last一輪靠拿坡里失分先上到第四
殘陣又多廢人 神仙都救唔到啦
仲要輸腳米前係爭標之列
留名
等會員維度咬你 今次你仲唔死
值搏過達仔
當佢黎蛆,你想中場邊個比供應佢
簽我好過
普巴
簽到普巴當你贏,psg份約吹緊1200萬
Tuttosport and Gazzetta report that Pogba’s move to Turin would push McKennie out of the Allianz Stadium. The USMNT international has been on the sidelines since February because of an ankle injury and Juventus are ready to listen to offers for the former Schalke man.
肯定肥仔唔會賣
因為唔會簽到普巴
正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞