[囧灬 屌都有火]祖雲達斯球迷討論區(33)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
要黎頂moise kean
莫財了
唔踢西咸去支那踢
其實點解對Di Maria咁反感 之前話Soule踢法都係佢似佢 揾佢返黎打兩年教下佢咪啱晒(當然首要條件係人工唔好太高啦
呢度既手足話簽個老將 阻住班後生上位
Di Maria好東西來
好似叫緊7m
出俾大巴8m + add on
天使 7m 就明顯 stop gap
佢好似都講只係想係歐洲留多一年
又黎個7m先生,藍絲嘅教訓仲唔夠
If Arsenal qualify for the Champions League, Paulo Dybala will join them. Reports, @MarcelloChirico.
轉院由J medical 轉去A medical
我個人就一直都覺得迪馬利亞勁架
只係佢身邊隊友太撚癲 先顯得少少失色 (C朗 美斯 尼馬做隊友...)
佢本身都勤力 迪巴拉踢到退役都唔會有佢級數
只係老左D
This is juventus有尻吸引力簽後生版迪馬利亞
再者 上至管理層至下至球迷 口講支持幼幼 實質上無個有耐性
💎 #FAGIOLI 💎
🔴 INFO GOAL Italia

🇮🇹 La Juve ha in programma un incontro la prossima settimana con l’agente di Fagioli per discutere del futuro del centrocampista che va in scadenza nel 2023

🇬🇧 Juventus will meet Fagioli’s agent next week to discuss the player’s future. He is under contract with the Bianconeri until 2023
荷蘭電訊報:祖雲達斯中堅迪列治有可能係夏天轉會窗離隊

🚨 - A move away for Juventus this summer is possible for Matthijs de Ligt. Mino Raiola had put a limited transfer fee in the contract of Matthijs de Ligt which would allow him to leave should a club decide to buy him. [@MikeVerweij]
邊隊有錢買
鈕都得🥴 佢應該有價有市
咁咪買d真係勁的幼幼放棄意人

迪馬係勁啊,但咁貴人工踢一季有咩作用?實同你比力踢?

有咩球迷咪有有咩球會lor
曼聯
睇緊體野直播 係到屌緊利維迪唔知咩思維去簽迪馬
貪免簽 貪字得個貧
利維特
唔擔心佢嘅能力
隱憂係屌帥班體能教練同Jmedical班獸醫
我地今年單單肌肉傷都超過二百次
國米只有我地嘅三分一
個個跟過屌帥嘅都講屌帥嘅訓練量超大
但從來又唔見得啲球員喺場上有好體能
次次淘汰賽階段都一定有大傷病潮
我以前以為只係班老野唔操得
但事實上根本係班體能教練果套唔得
大部份球員長期都係得70分鐘體能
如果唔執,睇死下年又loop一次
200次..
上場打國際 頭20分鐘已經行行企企
70分鐘太比面
hea住踢同體能用哂係兩樣野
nedved賽後屌班球員態度我覺得係啱
不過我唔認同佢講上場係亂變陣
雖然我覺得佢今季換人脫哂節
但今場反應真係算快
對手換完人狂攻我地右路
大盜幾分鐘內俾人撚左2次
唔加強右路防守都係等爆
不過俾我會留貝換大巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞