緊急 如果去台灣非香港出世 落地簽證ok?

567 回覆
8 Like 404 Dislike
如果台灣出世都有得搞
樓主就爽啦

可以去台灣玩

至於樓主朋友就慘囉

大陸仔要留係香港

一陣佢哋買嘅係嗰啲要齊人先上到機嘅機票就
如果台灣出世都有得搞

台灣出世唔洗搞啦
如果台灣出世都有得搞

台灣出世唔洗搞啦

馬鷹狗香港出世嚟香港都要申請呀
樓主去台北玩得開心d喇
成班做乜鳩 咪fake樓主啦
直接係機場同地勤講我1點半要飛 快啲批俾我
咁佢就會將你個名加入一張list 入面全部都係樓主呢類既case
之後你拎住果張紙同你啲野去搵機場特驚
咁佢就會帶你入特別通道
不過果班機就貴左少少
樓主最好帶多幾個錢
記得俾封利是地勤同特驚先 收到利是先會做野
祝樓主上到機

Yes 事實

利申:男空姐
樓主就爽啦

可以去台灣玩

至於樓主朋友就慘囉

大陸仔要留係香港

睇怕要自行細胞分裂先掂
你拎住特區護照既時候有去過台灣既 就可以搞落地簽證
如果上一次去台灣個本唔係特區護照or你冇去過台灣既
咁你收皮喇
有個非香港出世又未去過台灣既網上簽證都只係三四日內就有
咁都唔撚去整 去唔到真係抵死

第一次一定要出去搞,冇得網上簽

由頭睇多次啦

改咗好耐啦

又今年7月1起可以喎
搭單問埋

如果我整左台證冇去到
過左有效日期

要點做。。
去翻金鐘整過定可以網上整?

可唔可以答下我😢?

匪區出世?
上網整都得

姐係要重新整過?
樓主個朋友上左飛支未
咁你收皮喇

由頭睇多次啦

改咗好耐啦

又今年7月1起可以喎

咁你收皮喇

由頭睇多次啦

改咗好耐啦

又今年7月1起可以喎

我月頭先識一位老人家買哂機票,上網搞哂,去到機場唔比上機,但下個月就真係第一次都可以上網搞
咁你收皮喇

由頭睇多次啦

改咗好耐啦

又今年7月1起可以喎

我月頭先識一位老人家買哂機票,上網搞哂,去到機場唔比上機,但下個月就真係第一次都可以上網搞

我第一次去都係上網做台証即有
宜家係台灣
樓主個朋友上左飛支未

應該起飛左喇
搭單問埋

如果我整左台證冇去到
過左有效日期

要點做。。
去翻金鐘整過定可以網上整?

可唔可以答下我😢?

匪區出世?
上網整都得

姐係要重新整過?

整過吧喇
樓主個朋友上左飛支未

應該起飛左喇

認真答你,我試過可以,同你情況一樣,非香港出世,無攪台證,checkin時夾張$500入 passport就比你上機,入境時又夾張$500入去就得,做法同我地大陸一樣,唔信試試

戇鳩仔嚟講你都算係佼佼者
咁你收皮喇

由頭睇多次啦

改咗好耐啦

又今年7月1起可以喎

早五個月都可以上網做

七月一日起係辦事處唔接辦非香港出世既入台証申請,

只做超過30日留台既申請。

7月1日,你非香港出世踩上去都唔會幫你做,要你網上做。

要做超過30日既台証例外
點解唔返支那
好想知樓主你(朋友)依家點
咁你收皮喇

由頭睇多次啦

改咗好耐啦

又今年7月1起可以喎

宜家係台灣

你內地出世?
咁你收皮喇

由頭睇多次啦

改咗好耐啦

又今年7月1起可以喎

宜家係台灣

你內地出世?

唔講了

同問

同問

應該坐緊飛機上唔到網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞