緊急 如果去台灣非香港出世 落地簽證ok?

567 回覆
8 Like 404 Dislike
弱智/大陸仔係要比錢受下教訓
琴晚睇佢講野都幾串下 雖然有d仆街 但係幾心涼 係咪第一次去旅行?

自己柒下柒下都算
仲要咁撚串
好難唔笑鳩佢姐
唔洗去啦

佢張機票好似係下午機
冇樹既

可能佢爸係李剛呢

膠左原來已經去唔到 下星期有得獨遊啦

唔好咁樣教樓主啦

應該同佢朋友一齊 no show

都係一張機票之嘛

1000幾蚊姐
唔洗去啦

佢張機票好似係下午機
冇樹既

可能佢爸係李剛呢

唔好咁樣教樓主啦

都係一張機票之嘛

1000幾蚊姐

為朋友咁先係路
其實樓主同朋友都係“一張“機票之嘛
樓主好好笑

話唔得果d就無視,

話有方法果D 就 "thanks"

大陸仔去咩台灣
唔洗去啦

佢張機票好似係下午機
冇樹既

可能佢爸係李剛呢

唔好咁樣教樓主啦

都係一張機票之嘛

1000幾蚊姐

為朋友咁先係路
其實樓主同朋友都係“一張“機票之嘛

樓主唔講下後續好傷心
樓主好好笑

話唔得果d就無視,

話有方法果D 就 "thanks"

支那人就係咁
真話唔願聽
明水鳩佢嘅假話就當真
訓咗無追post,樓豬出發去機場未?下晝機差唔多時間check in啦喎
支那人仲唔抵制台灣?要餓死台獨呀

返屋企啦
應該照去機場

然後大鬧:「你賣得機票俾我,入唔入到台灣就應該你去諗啦,依家我屌你老母咩,唔俾我上機,乜撚嘢道理呀?」
你拎住特區護照既時候有去過台灣既 就可以搞落地簽證
如果上一次去台灣個本唔係特區護照or你冇去過台灣既
咁你收皮喇
有個非香港出世又未去過台灣既網上簽證都只係三四日內就有
咁都唔撚去整 去唔到真係抵死

第一次一定要出去搞,冇得網上簽
你拎住特區護照既時候有去過台灣既 就可以搞落地簽證
如果上一次去台灣個本唔係特區護照or你冇去過台灣既
咁你收皮喇
有個非香港出世又未去過台灣既網上簽證都只係三四日內就有
咁都唔撚去整 去唔到真係抵死

第一次一定要出去搞,冇得網上簽

由頭睇多次啦

改咗好耐啦
下次請早
當年我識人又係因為咁去唔到
仲怪人做乜唔提佢
佢班fb冷冷的放下一句
鬼知你大陸仔呀

呢句說話就咁睇都覺得爽
咪撚再話要親身去好無?

呢度五個月前都有講啦

[好消息] 入台證改只要香港身份證就網上辦
https://lihkg.com/thread/110794/page/1?ref=web
聽人講checkin個陣用隻手遮住個出生地點就ok
朋友 返支那食屎啦
咪撚再話要親身去好無?

呢度五個月前都有講啦

[好消息] 入台證改只要香港身份證就網上辦
https://lihkg.com/thread/110794/page/1?ref=web

個個唔知,但係樓主知
於是樓主就渣住哩句淡淡定
去旅行唔做好資料搜集既後果
簽證問題都唔留意
如果成班同學上曬機得你冇得上會係點

哎喲喲 陰公豬啦 比啲同學知道自己係支那狗啦

好狗
團體飛既話係咪其他人都上唔到機
已經去緊力寶 祝我成功

又話係你朋友既?
團體飛既話係咪其他人都上唔到機

唔係掛?因為樓主攪到其他人都去唔到....樓主一定比人笑一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞